binck-sparen_spaarrentesvergelijken

BinckBank bekend van haar beleggers propositie start met Binck sparen. Een samenwerking met Raisin om Nederlandse spaarders in contact te brengen met Europese spaarrekeningen om zo te sparen tegen de hoogste spaarrente.

Hoe werkt Binck sparen?

Binck werkt hiervoor samen met Raisin en MHB Bank. Via de online omgeving van Binck maak je een account aan. Er dient een Binck Sparen rekening te worden geopend (gratis) die vervolgens aan het deposito wordt gekoppeld. Kies eenvoudig welke deposito je wenst te openen. Houd de mobiele telefoon en een kopie van je paspoort bij de hand tijdens het openen. Je stort het gewenste bedrag en Binck handelt het verder af.

Is Binck sparen een tegenhanger van Savedo

Binck lijkt de concurrentie aan te gaan met Savedo. Een Duitse speler die kantoor houdt in Amsterdam. Savedo bemiddelt ook in Europese spaarrekeningen. Het portfolio van Savedo is wel wat breder dan bij Binck. Maar Binck lijkt het voorzichtig op te starten. We zijn benieuwd.

Welke banken doen mee?

Momenteel vind je de volgende banken in het portfolio bij Binck. EURAM en J&T Banka. EURAM is een Oostenrijkse bank en biedt momenteel deposito’s aan met looptijden van 6 maanden, 1 jaar, 18 maanden en 2 jaar. J&T Banka is een bank uit Tsjechië en biedt deposito’s aan van 6 maanden, 9 maanden, 1 jaar, 18 maanden, 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar en 5 jaar.

Deposito openen via Binck

Open direct een deposito naar keuze of bekijk meer informatie.

RenteAanbiederSpaarrekeningWaardering
1,40% J&T BankaJ&T Banka
Spaardeposito
Verder
Meer info
0,50% Euram BankEuram Bank
Spaardeposito (Binck)
Verder
Meer info

Tagged with →  
Top