brandnewday_spaarrekeningBrand New Day, bekend van de pensioenrekening start nu ook met het aanbieden van online spaarrekeningen. Eerder dit jaar verkreeg Brand New Day een bankvergunning dankzij de overname van Allianz Nederland Asset Management (ANAM). Brand New Day is nu dus de jongste bank van Nederland. Het aantal klanten neemt toe naar 200.000.

Brand New Day spaarrekening

De Brand New Day spaarrekening is gemakkelijk online te openen via de site van BND. De kenmerken van de spaarrekening komen overeen met het gros van de vrij opneembare spaarrekeningen in NL. Er geldt geen minimum inleg, geen kosten component en het product valt onder het deposito garantiestelsel. De rente wordt trouwens maandelijks bijgeschreven.

Geen concurrerende rente

De rente op een BND spaarrekening bedraagt 0,30%. De hoogste rente op een vrij opneembare spaarrekening vindt je momenteel bij Moneyou tegen 0,40%.

Technologie en bot advies

Door slimme technologie en robo-advice zeggen zij consumenten te helpen om hun totale pensioenopbouw in eigen hand te nemen. Voor zover is er nog niks bekend over deze slimme technologie voor de spaarrekening.

Deel via social media →
Top