Wil je Zonder technische rompslomp digitale valuta kopen? Alhoewel de grote hype eraf is zijn er nog steeds veel handelaren geïnteresseerd in het kopen van digitale valuta zoals bitcoin, etherium of anderen. Als je begint met het handelen in cryptovaluta’s wil je zeker zijn dat je veilig koopt. In dit artikel geven we antwoord op de mogelijkheden die je als Nederlander hebt in het handelen in digitale valuta.

Digitale valuta kopen: 5 mogelijkheden

Hieronder een opsomming van de beste opties om digitale valuta te kopen als als Nederlander.

  • Bitvavo Nederlands platform met vertrouwde betaalmethodes en veilig met Cold Wallets.
  • Coinmerce Nederlandse crypto-exchange App met meer dan 100 crypto-munten en assets.
  • Plus500
  • Coinbase
  • Btcdirect

Bitvavo maakt digitale valuta voor iedereen toegankelijk. Registreren is eenvoudig en binnen enkele minuten beschikt u over de valuta van de toekomst. Dankzij ons geavanceerde platform heeft u overal toegang tot uw eigen digitale valuta. Wij hanteren geen minimum bedragen en instappen is voor iedereen mogelijk. Bij Bitvavo kunt u profiteren van razendsnel groeiende technologieën en meerdere digitale valuta kopen en verkopen. Onze missie is het aanbieden van digitale valuta op een veilige, eenvoudige en toegankelijke wijze. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Ons team bestaat uit mensen met een passie voor digitale valuta, en we zijn altijd bereid om u te helpen.

Coinmerce is de Nederlandse crypto-exchange App met meer dan 100 crypto-munten en assets. Makkelijk, snel en betrouwbaar Eenvoudig en en overal toegang door de app Ondersteuning van iDEAL Snelle order fullfilment 3 klikken om de kopen of te verkopen 100+ crypto munten en assets 24/7 service en support

Bewaar je digitale valuta bitcoin, etherium veilig

Als je digitale valuta’s hebt aangekocht wil je zorgen dat er niet een hacker mee vandoor gaat. Daarom heb je allerlei hardware wallets waar je jouw bitcoins, ethereum of andere digitale valuta veilig opslaat.

Een site met verschillende producten is Cryptomaan of Wirex. De contactloze Wirex Visa-betaalkaart is een oplossing om crypto- en traditionele valuta te kopen, op te slaan, om te wisselen en uit te geven. Het maakt het mogelijk cryptocurrency te besteden zoals traditioneel geld, in winkels, restaurants en in het openbaar vervoer. Bovendien is de conversie naar crypto (Bitcoin, Litecoin, Ethereum en Ripple) direct beschikbaar om te besteden.

Via Wirex Visa kunnen gebruikers profiteren van het unieke Wirex Cryptoback-beloningsprogramma waarin ze 0,5% in Bitcoin kunnen verdienen elke keer dat ze Wirex gebruiken als Visa kaart om te betalen in winkels, restaurants, bars en transport. Alle door BTC verdiend via Cryptoback ™ kan direct worden ingewisseld, geconverteerd en uitgegeven!

Wirex biedt verschillende portefeuilles, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker. Gebruikers kunnen zes beveiligde, multi-sig, cold-storage crypto- en traditionele valutamappen gebruiken. Allemaal laten ze de gebruiker crypto kopen, opslaan en beheren (BTC, LTC, XRP, ETH, WAVES) en traditioneel geld (GBP, USD, EUR). Portefeuilles koppelen aan Visa-betaalkaarten van Wirex om crypto in de winkel en online om te zetten en te besteden.

  • Gratis uitwisselingen en transfers
  • Gebruiksvriendelijke service
  • Wereldwijd. Altijd en overal
  • Veilige structuur (FCA e-geldlicentie) geautoriseerd door UK Financial Conduct Authority
Top