Een bankrekening openen in Nederland kost al gauw €30 per jaar bij de grootbanken als SNS Bank of €16,80 bij ABN AMRO. Nu is er ook N26. Een gratis bankrekening voor je smartphone.

Gratis bankrekening openen

N26 biedt een gratis internationale bankrekening (met Duitse IBAN) die door iedereen aangevraagd kan worden. Klanten kunnen gratis vanaf de N26 app hun bankrekening beheren en krijgen ook een gratis Mastercard debitcard bij hun rekening. Deze Mastercard is gekoppeld aan de bankrekening en kan gebruikt worden voor online transacties, bijvoorbeeld in webshops. Erg geschikt voor jongeren of expats die in Nederland wonen. Internationaal betalen is kosteloos in 19 valuta.

N26 premium

Verder biedt N26 ook een premium ‘N26 Black’ account aan. Deze kost 9,90 EUR p/maand, maar biedt additionele verzekeringen en gratis geldopnames. Tevens is er een ‘N26 Business’ account die gratis aan te vragen is voor ondernemers, erg geschikt voor ZZP’ers.

Wat krijg je?

Een gratis bankrekening met IBAN en Mastercard debitcard. Lage gebruikskosten. Tot 5 geldopnames per maand zijn gratis. Gebruiksvriendelijke app waarmee je eenvoudig je bankzaken kunt regelen. Contactloos betalen met Google Pay en Apple Pay. Ook beschikbaar voor bedrijven en uitermate geschikt voor ZZP’ers. Je opent een gratis bankrekening bij N26 al binnen 8 minuten. Bekijk actie.

Kosten bankrekening vergelijken Nederland

Kosten bankrekening vergelijken_gratis-bankrekening

Top