Friesland Bank 5% _Spaarrentesvergelijken.net

Sinds eergisteren is Friesland Bank overgenomen door de Rabobank. De merknaam zal dus verdwijnen, echter de afgelopen dagen merkt Friesland Bank een bovengemiddelde toeloop van spaargeld. Dat meldt de NOS. Een bedrag wordt niet genoemd. De naam Friesland Bank blijft wel nog zeker 2 jaar zelfstandig bestaan.

Alle lopende contacten worden namelijk volgens de bank nagekomen, de rente voor de komende 5 jaar van de hoge 5% is daarmee gegarandeerd. Hoe lang de Friesland Bank de relatief hoge rentes kan handhaven, beslist Rabobank. Profiteer snel nog van de hoge rente op een klimspaardeposito van Friesland bank van 5% voor 5 jaar vast als je nu wat spaargeld kunt missen. Klik hier voor meer info.

Inleggen is al mogelijk vanaf ā‚¬1.000,-

Deel via social media →
  • George_peters

    Thanks voor de tip šŸ™‚ Ik zal proberen nog een Klimspaarrekening te openen tegen 5%. Of gaat het in dit geval toch alleen om lopende contracten?

    • Ricardo

      Ha George, Bedankt voor je reactie. De naam Friesland Bank blijft zeker nog wel 2 jaar zelfstandig voortbestaan, ook gaan er geen banen verloren zeggen zij. Het KlimSpaarDeposito is dus nog wel te openen.

Top