vakantiegeld-spaaracties-2016.jpeg

Spaaracties voor vakantiegeld 2017: Deze maand ontvangen zo’n 6 miljoen Nederlanders hun vakantiegeld. Er zijn dit jaar net als vorig jaar weinig tot geen spaaracties voor de jaarlijkse vakantie uitkering in mei.Voorgaande jaren lokten verschillende spaarbanken klanten met aantrekkelijke actie zoals bijvoorbeeld een Ipad of een geldbedrag zodra je jouw vakantiegeld zou storten bij de bank.

Tip: Spaar fiscaal aantrekkelijk !nu tegen toprente van 2,10%! Bekijk aanbieding >>

Reden dat de banken weinig acties voeren kan onder andere gevonden worden in het feit dat banken momenteel erg voordelig geld kunnen lenen bij de Europese Centrale Bank. Het is hierdoor voor banken minder noodzakelijk spaargeld van spaarders aan te trekken.

Overzicht vakantiegeld acties 2017

Aanbieder Spaaractie
Knab Open voor 1 juni een spaarrekening en ontvang € 50,- kado.
ING Bij storting van € 500 ontvang je een voordeelkaart die korting biedt op uitjes.
ASN Bank ASN plant een boom in het ASN bos voor ieder geopende spaarrekening tussen 15 mei en 14 juli.
Regiobank Spaar minstens € 750 en ontvang een zomerse mok van je Regiobank adviseur.

Overzicht spaaracties vakantiegeld 2016

Deze lijst wordt nog aangevuld zodra er meer spaaracties bekend zijn voor het vakantiegeld 2016. Hieronder de tot nu toe bekende vakantiegeld spaaracties voor 2016.

Vakantiegeld acties uitgelicht

flavicon moneyouy MoneYou
Stort je minimaal 1000 euro op een spaarrekening van MoneYou dan krijg je puur over het extra gespaarde bedrag dus niet over het totale spaarsaldo dat je op de spaarrekening hebt staan 0,20% extra rente.

Overige mogelijkheden om uw vakantiegeld te investeren

Er zijn slechts een paar banken die dit jaar acties hebben voor uw vakantiegeld. Het loont wel de moeite om te vergelijken. Hieronder een aantal opties.

Deposito sparen:
Bekijk deposito spaarrekeningen in ons overzicht en sluit een deposito af voor een vaste looptijd. De hoogste rente krijgt u bij BigBank.

Spaarrente Europa:
Wij hebben een overzicht gemaakt van termijndeposito’s en vrij opneembare spaarrekeningen in Europa. Bekijk of sparen over de grens u een hogere rente oplevert.

Beleggen:
Op zoek naar een alternatief voor de lage rente op een spaarrekening? overweeg eens om te gaan beleggen. Vraag een informatie map op bij een van de brokers in ons overzicht. Bij BinkBank krijgt u nu €200,- transactie tegoed bij het openen van een beleggingsrekening.

Crowdfunding:
Investeer uw vakantiegeld in projecten middels Crowdfunding. Inleggen kan al vanaf €50,- en u geniet al gauw een rendement van 3-4%. Let op: Investeer niet meer dan 10% van uw beschikbare vermogen in Crowdfunding maar spreid uw kapitaal.

Deel via social media →
Top