Momenteel stunt flatex met een welkomstbonus van 100 euro voor nieuwe klanten wanneer je vóór 30 september een transactie verricht op een flatex beleggingsrekening. Zo ver ik kan lezen is er geen sprake van een minimum bedrag of minimale termijn waarop dit bedrag vast moet staan. Update: Deze actie is inmiddels verlopen. Nu is er nieuwe actie waarbij je tot €175 terug krijgt als je meer belegt via Flatex. Bekijk actie. Tot 31 december 2019 geldig.

welkomstbonus flatex

100 euro welkomstbonus flatex

We schreven eerder al een artikel met onze ervaringen met broker flatex voor beleggen tegen €0,-. Nu gaan ze ook stunten met 100 euro welkomstbonus bij flatex.

Actievoorwaarden flatex 100 euro 

De ontvangst van de eenmalige welkomstbonus flatex 100 euro aan nieuwe klanten in Nederland is onderworpen aan de volgende voorwaarden. 

  • Elke nieuwe klant van Flatex NL (Flatex NL omvat alle klanten die een aanvraag hebben ingediend voor het openen van een beleggingsrekening op www.flatex.nl) dient 18 jaar of ouder te zijn op het moment dat de beleggingsrekening wordt geopend.
  • Nieuwe klanten zijn particuliere klanten die de afgelopen 6 maanden geen rekening bij Flatex hebben aangehouden. De datum van de laatste rekeningsopheffing en de datum van de nieuwe rekening aanvraag zijn hier bepalend.
  • Voor de eenmalige welkomstbonus ten bedrage van 100 EUR moeten nieuwe klanten vanaf 22.07.2019 een aanvraag hebben ingediend voor de opening van een beleggingsrekening bij Flatex NL en vóór 30.09.2019 een transactie hebben uitgevoerd. De betaling van de eenmalige welkomstbonus vindt plaats op de dag na de eerste transactie op de Flatex NL rekening van de klant.
  • Door het openen van een beleggersrekening onder de hierboven vermelde voorwaarden, gaat de klant akkoord met deze voorwaarden.
  • Flatex behoudt zich het recht voor deze voorwaarden te beëindigen en de welkomstbonus van 100 EUR terug te vorderen in het geval van een schending van deze voorwaarden of enige bepaling van het toepasselijk recht op grond van de redelijke discretie van Flatex.
  • Flatex kan deze voorwaarden en/of de onderliggende marketingcampagne wijzigen, verlengen of bevindingen. Een dergelijke wijziging, verlenging of beëindiging doet geen afbreuk aan de rechten van klanten die op dat moment met succes een beleggersrekening bij Flatex hebben geopend. Klanten die op het moment van beëindiging van de marketingcampagne nog bezig zijn met het openen van een beleggingsrekening hebben geen recht op een welkomstbonus van 100 EUR. 

Account aanmaken

Na het lezen van de voorwaarden lijken er geen addertjes onder het gras te zitten bij de gratis flatex 100 euro actie. Voorwaarden zijn enkel een account openen en een transactie doen voor de deadline. Het levert flatex bekendheid op en jou gratis geld.

Opzetten
Maak een account aan via de site en klik op open een rekening. Vul je persoonsgegevens in. Na het aanmaken ontvang je een sms en ontvang je een klantnummer en een IBAN. Bewaar deze sms goed.

Stort een klein bedrag naar de rekening. Doe een transactie van een lage waarde op een ETF (buy & hold).

Na een dag zul je zien dat je een €100 welkomstbonus van flatex binnen hebt en je saldo is toegenomen.

Tip: de actie met Flatex is verlopen. Wil je wel beleggen met een actie? kijk dan ook is naar Binck. Zij geven momenteel €200 gratis transactietegoed.

Top