Over ons: Publisher

keurmerk_100_onafhankelijk

Transparantie

100% transparant

Wij vergelijken dagelijks met zorg 100% onafhankelijk de » spaarrentes van meer dan 35 spaarbanken en letten op de voorwaarden zodat jij de beste keuze maakt. Dit maakt ons 100% onafhankelijk. Het maakt niet uit welke spaarrekening jij kiest.

Beoordeling

Bezoekers beoordelen ons met een 8.6

Onze bezoekers beoordelen ons met een gemiddelde van een 8.8! Wij werken samen met beoordeling platform Kiyoh. Spaarrentesvergelijken.net scoort gemiddeld na 188 reviews op

Historie

Stukje historie

In 2009 bleek dat verschillende vergelijkingssites niet zo onafhankelijk waren als dat ze beweerden. Dit gaf de doorslag om zelf een vergelijker te starten. In februari 2012 publiceerde NMA dat verschillende vergelijkingssites niet zo onafhankelijk zijn als dat ze zelf beweren. Ook voldoen ze niet vaak niet aan belangrijke criteria. Neem bijvoorbeeld Independer, wat door velen gezien wordt als de grootste onafhankelijke vergelijker is overgenomen door Achmea, de grootste verzekeraar van Nederland. Daar kunnen vraagtekens gezet worden hoe onafhankelijk zij nog zijn.

Vergoeding

Beloning

Wij zijn een publisher. Onze vergelijkingen maken wij puur op basis van de hoogste spaarrente en de beste voorwaarden, en niet op basis van commissies ten behoeve van ons zelf. In sommige gevallen ontvangen wij een eenmalige vergoeding voor aangebrachte spaarders. Wij geven geen advies.

Contact

Say hello

Heb je vragen? Stel ze gerust.

Stuur een email naar info@spaarrentesvergelijken.net
Ricardo van den Heuvel

T: +31 (0) 6 1897 6602
SpaarrentesVergelijken.net is een handelsnaam van LeadsOn BV ingeschreven bij de KVK onder nummer 92364357 nl vlaggetjre

Spaar blog

Lees achtergrond artikelen over sparen

Start hierGeen aanbieding meer mislopen?

Ontvang gratis rente-updates

10.000+ Nieuwsbrief lezers

Top