We hebben een nieuwe aantrekkelijke campagne in het finance segment, Mintos. Mintos is een wereldwijde online marktplaats voor leningen. Ze bieden particuliere beleggers een gemakkelijke en transparante manier om te beleggen in leningen die afkomstig zijn van verschillende alternatieve kredietverstrekkers over de hele wereld. In dit artikel onze Mintos review en ervaringen.

Wat is Mintos

Sinds de lancering in 2015 heeft Mintos een exponentiële groei laten zien en is het de grootste marktplaats ter wereld in zijn soort geworden. Mintos is gevestigd in Letland. Er werken inmiddels meer dan 200 mensen.

Op de wereldwijde marktplaats kun je beleggen in leningen, je risico beheren met verschillende tools en een aantrekkelijk rendement behalen.

Volgens Mintos is Investeren via het platform een stap naar financiële vrijheid met een investeringsmogelijkheid waar duizenden investeerders over de hele wereld al van houden. 64 kredietverstrekkers uit 33 landen plaatsen inmiddels leningen op Mintos. Sinds de oprichting van Mintos hebben beleggers € 147 561 270 aan rente verdiend.

Mintos review en ervaringen
De website van Mintos – laat je geld groeien

Mintos review en ervaringen

Als investeerder bij Mintos kun je jouw geld passief laten groeien. Je kunt een rendement behalen van 12% of meer. Uit data van Mintos blijkt dat 90% van de investeerders met ten minste €500 jaarlijks minstens 10% rendement behalen. Als belegger in leningen krijg je toegang tot ongeëvenaarde diversificatiemogelijkheden binnen één enkele markt, tussen verschillende leners, soorten leningen, verstrekkers van leningen en regio’s. Mintos heeft ook een zogeheten buyback garantie. Er zijn geen servicekosten – je kunt in meerdere valuta’s beleggen en klein beginnen.

Op Mintos begint beleggen vanaf € 10 per lening, of het equivalent in de andere 10+ valuta’s die we ondersteunen. Dat betekent dat iedereen een investeerder kan zijn. En het is heel eenvoudig om een gediversifieerde portefeuille te creëren om je investering te beschermen en een stabieler rendement te behalen. Ga in een mum van tijd aan de slag met geautomatiseerde investeringsopties of kies zelf leningen naar keuze.

Is beleggen via Mintos veilig

Zoals bij elke investering, zijn er enkele risico’s. Het grootste risico houdt verband met mogelijke kredietverliezen op beleggingen. De volgende maatregelen zijn genomen door Mintos en kredietverstrekkers om het risico te beperken:

* Alle leningen worden verstrekt volgens het vastgestelde beleid van de kredietverstrekkers, waarbij rekening wordt gehouden met het vermogen van de lener om de lening terug te betalen.

*Voor bepaalde soorten leningen (bijv. Hypotheekleningen of autoleningen) heeft de klant een onderpand aangeboden dat kan worden gebruikt om de lening terug te vorderen in geval van wanbetaling. Hierdoor wordt het risico op kredietverlies verkleind.

*Voor bepaalde leningen (bv. Zakelijke leningen) worden andere kredietverbeteringen verkregen, zoals een persoonlijke garantie.

*Voor bepaalde leningen heeft de kredietverstrekker een terugkoopgarantie afgegeven, wat betekent dat als de kredietverstrekker meer dan 60 dagen vertraging heeft, de kredietverstrekker de investering terugkoopt voor de nominale waarde van de hoofdsom en de opgebouwde rente tot de datum van terugkoop.

Beleggers kunnen risico’s beperken door te diversifiëren. Door investeringen te doen in verschillende leningen over verschillende leningen, soorten leningen, verstrekkers van leningen en regio’s.

Het platform heeft inmiddels het vertrouwen gewonnen van meer dan 300.000 beleggers.

Mintos voordelen

Beschermd door een terugkoop garantie

Een account is gratis en er zijn geen kosten verbonden aan het beleggen

Voor elk inkomen en elke portefeuille, of je nu 10 euro of 100.000 euro investeert

Uitstekend en geweldig” – 90% op Trustpilot

Conclusie: Mintos review en ervaringen

Uit onze Mintos review en ervaringen komt naar voren dat investeren via dit platform interessant kan zijn als je spaargeld wilt spreiden en je geld passief wilt laten groeien. 84% van de investeerders actief op het platform blijft dit na een jaar ervaring en gebruik doen. 90% van de investeerder behalen ten minste 10% rendement na een jaar op de investering met tenminste €500.

Open hier een gratis Mintos account en start met investeren.

Let op: Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg (deels) verliezen.

Top