binckbank kiest voor onafhankelijkheid_Spaarrentesvergelijken

BinckBank kiest voor onafhankelijkheid: Binckbank heeft een nieuwe positionering. In het kader van een verbredingsstrategie biedt BinckBank ook vernieuwende online diensten aan op het gebied van Sparen en Laten Beleggen naast Zelf Beleggen en Pensioenbeleggen. Hiermee wil de bank ook een nieuwe doelgroep aanspreken, een doelgroep die breder is dan de ervaren belegger. Deze volgende generatie kiest bewust voor meer dan alleen financiële oplossingen, juist voor dàt wat geld kan opleveren: onafhankelijkheid. BinckBank wil hen hierbij helpen.

Geld als middel voor onafhankelijkheid

Bas Brinkman, marcom-manager bij BinckBank: ‘Voor onze doelgroep is geld geen einddoel. Ze zien geld als een middel om zich volledig vrij en onafhankelijk te voelen. BinckBank ziet een belangrijke rol weggelegd om dat gevoel toegankelijk te maken door klanten betere beslissingen te laten nemen over hun financiële toekomst voor nu, straks en later.’

Vernieuwend

Net zoals het merk 18 jaar geleden de beurs toegankelijk maakte, wil BinckBank dat nu ook voor onafhankelijkheid doen. BinckBank wil het gevoel van onafhankelijkheid meegeven aan hun (nieuwe) klanten. Dat doet het merk met een reeks vernieuwende financiële producten, maar ook door mensen te begeleiden en te helpen met hun financiële toekomst. Om zo iedereen een stapje dichter te brengen naar onafhankelijkheid.

Binck Actie

Open je voor 1 september een rekening bij Binck maak je kans op een Veloreti Binck fiets. Bekijk op de homepage.

Bron: Marketingtribune, bewerking: Spaarrentesvergelijken.net

Top