Raisin biedt deze lente tot €100 bonus met een promotiecode, wanneer je als klant je een spaarrekening opent bij 1 van de 37 partnerbanken. De actie is voor nieuwe klanten.

Raisin actie aanbieding

Nieuwe klanten, die tijdens de registratie bij Raisin de correcte bonuscode BEGIN100 invullen, kwalificeren zich voor een bonus tot wel € 100. De bonus geldt dus uitsluitend voor nieuwe klanten (nieuwe registraties) die hun eerste deposito- of spaarrekening openen. Waardeer je account op met minimaal €5.000 vóór 15 juni 2024. 

raisin actie

Raisin actie: Tot € 100 cadeau met de promotiecode BEGIN100

Registreer bij Raisin

Hoeveel geld kan ik ontvangen met de actie?

Gebruik de juiste promocode BEGIN100. Zo kwalificeer je jezelf voor een bonus tot wel € 100. De bonus geldt dus uitsluitend voor nieuwe klanten (nieuwe registraties) die hun eerste deposito- of spaarrekening openen.

De hoogte van de bonus is afhankelijk van de saldoklasse waarin het kernsaldo valt. Het kernsaldo is het laagste saldo op het eerste spaarproduct (geen combinatie van producten) in de eerste 6 maanden na opening.

N.B.: Indien het openingsbedrag (bv. de eerste storting op je spaarrekening) lager is dan € 5.000, dan is het kernsaldo ook automatisch lager dan € 5.000 en kom je niet meer in aanmerking voor de bonus. Zorg dus dat je start met minimaal € 5.000 om in aanmerking te komen voor de bonus!

Kernsaldo Bonus
€ 0 – € 4.999 géén
€ 5.000 – € 19.999 € 25
€ 20.000 – € 49.999 € 50
€ 50.000 – € 84.999 € 75
Vanaf € 85.000 € 100

Hoe kan ik mijn bonus claimen?

De registratie moet uiterlijk vóór 15 juni 2024 plaatsvinden.

1. Vul de bonuscode BEGIN100 in aan het einde van je registratie bij Raisin (veld: Bonuscode) – de bonus kan alléén worden geclaimd met invoering van de bonuscode tijdens registratie. Achteraf claimen is niet mogelijk

2. Het Bonuscode-veld – en daarmee de mogelijkheid om deze bonus te claimen – is alleen zichtbaar bij registratie als je Raisin bezoekt via deze pagina.

3. De bonus wordt in de regel binnen 14 dagen na het voldoen aan de criteria op je Raisin-rekening uitgekeerd, d.w.z.: in geval van een depositorekening binnen 14 dagen na opening van de rekening. In geval van een spaarrekening binnen 14 dagen na het verstrijken van de eerste 6 maanden van de rekening

De bonus is alleen geldig voor particuliere klanten en kan niet worden gecombineerd met andere verwijs- en/of bonuscampagnes.

Claim je bonus

Laat je geld voor je werken deze zomer

Verdien tot 3,7% op een spaardeposito of 3,31% op een spaarrekening bij Raisin. Zet je geld aan het werk, zelfs wanneer je geniet van je vakantie. Bij de deposito’s zet je jouw geld voor een vaste periode weg tegen een vaste rente. Je kunt kiezen uit 6 maanden, 12 maanden, 1 jaar, 2 jaar, 3 jaar. 5 jaar, 7 jaar, 8 jaar en 10 jaar. De minimale inleg is €5.000. Het maximale depositobedrag is €100.000. Lees hier ook onze Raisin review die we eerder schreven over deze Europese spaar-aanbieder met interessante investeringsmogelijkheden.

Lijst van banken

Raisin werkt inmiddels samen met 37 partnerbanken. Er sparen meer dan een miljoen mensen via dit platform. Hieronder een greep uit de beschikbare banken waar je kunt sparen.

A&G Banco, Aareal Bank, Alior Bank, Alisa Bank, Banca CF+, Banca Privat Leasing, Banca Profilio, Banca Progetto, Banca Promos, Banco BAI Europa, BFF Bank, BlueOr Bank AS, CA Auto Bank, CibiBank, CKV Spaarbank, Collector, Coop Pank, Distingo Bank, Euram Bank, Fjord Bank, Haitong Bank, HoistSparen, Imprebanca, Inbank, J&T Banca, Klarna Bank, LHV, Morrow Bank, Nordax Bank, Orange Bank, PayRay, Privatbanka, ProCredit Bank, Renault Bank, Rietumu Bank, SME Bank, TF Bank, Younited.

Veilig en vertrouwd

Raisin heeft een vergunningvan de Autoriteit Financiële Markten (vergunningnummer: 12045380) en biedt zijn website, klantenservice en documentatie in het Nederlands aan. Zodat je met maximale eenvoud en gemak kan sparen in het buitenland tegen een hogere rente dan bij je huisbank. Raisin werkt samen met Raisin Bank om de Raisin-rekening aan te bieden.

Raisin Bank is een kredietinstelling met volledige vergunning naar Duits recht en 100% dochteronderneming van Raisin. Raisin Bank is gevestigd op Niedenau 61-63, 60325 Frankfurt am Main, Duitsland en staat onder toezicht van de Duitse autoriteit voor financieel toezicht. Raisin Bank is actief in Nederland op basis van een EU paspoort, te vinden in het register van De Nederlandsche Bank.

Al bijna een miljoen klanten hebben goede ervaringen met Raisin. En omdat Raisin alleen banken uit de EU aanbiedt, kun je er zeker van zijn dat je spaargeld gedekt wordt door wettelijke depositogarantiestelsels tot € 100.000 per bank (of een gelijkwaardig bedrag in lokale valuta).

Bekijk actie

Tagged with →  
Top