We hebben een nieuwe mooie campagne in het finance segment. Bitvavo is een Nederlandse crypto broker waarmee je crypto valuta’s zoals Bitcoin en 225 andere valuta’s kunt kopen en verkopen. In dit artikel onze Bitvavo review en ervaringen.

Wat is Bitvavo?

Het Bitvavo platform werd gelanceerd in 2018, met als doel om de kloof tussen traditionele valuta en digitale activa te overbruggen. Een ambitieus, op ontwikkeling gericht team, gevestigd in Amsterdam, werkt voortdurend aan het verbeteren en uitbreiden van het Bitvavo platform.

Met in totaal meer dan 1 miljoen actieve gebruikers is Bitvavo zeker geen kleine speler en timmer het flink aan de weg in Europa, binnen 27 landen.  Bitvavo maakt digitale valuta beschikbaar voor iedereen door het aanbieden van transparante tarieven, een breed scala aan valuta en een eenvoudig te gebruiken platform. Het Bitvavo team wil een belangrijke rol spelen in de opkomst van digitale valuta door haar platform toegankelijk te maken voor miljoenen mensen in heel Europa.

Bitvavo review en ervaringen

De website van Bitvavo: Koop, verkoop en bewaar meer dan 225 digitale valuta.

Bitvavo review en ervaringen (aandachtspunten)

In deze Bitvavo review delen wij onze ervaringen met het platform.

Aanbod Bitvavo

Qua aanbod zit het goed bij deze review van Bitvavo. Je kunt kiezen uit meer dan 225 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland. Tevens is het ook mogelijk om “staking” aan te zetten. Je kunt aangekocht digitale valuta’s op je Bitvavo account ter beschikking stellen  en zo rewards  verdienen. Je blijft de eigenaar van je digitale valuta, hetgeen betekent dat je te allen tijde jouw digitale valuta kunt opnemen.

Rewardspercentages via staking kunnen zo hoog zijn als 15% over de waarde van de digitale activa en worden dagelijks berekend. Je kunt de huidige rewardspercentages per digitale valuta vinden in jouw Bitvavo-account. Dit is flink meer de rente die wordt geboden op spaarrekeningen. Momenteel max 3,60% bij Santander Consumer Bank.

Bitvavo transactiekosten

Bij Bitvavo handel je commissievrij maar zijn er wel handelskosten. Die kosten liggen tussen de 0,04 en 0,25%. Bitvavo is hiermee één van de goedkoopste exchanges op de Nederlandse markt.

Veiligheid

Het beveiligen van jouw gegevens en tegoeden heeft Bitvavo’s hoogste prioriteit. Alle Bitvavo-medewerkers houden zich aan strikte veiligheidsprotocollen en zijn gescreend. Bitvavo biedt opties om je account en tegoeden zo goed mogelijk te beveiligen. Het merendeel van de digitale valuta bij Bitvavo zit in cold wallets. Deze tegoeden worden offline op veilige locaties bewaard en kunnen alleen worden verplaatst met inachtneming van strikte protocollen.

Bitvavo is gevestigd in Amsterdam en heeft zich te houden aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en de vijfde antiwitwasrichtlijn (AMLD5) van de EU. Ze hebben een afzonderlijke stichting opgericht, Stichting Bitvavo Payments, enkel om de gebruikerstegoeden veilig te stellen mocht Bitvavo failliet gaan.

Bitvavo platform en service

Hoe werkt Bitvavo?

Bitvavo is geschikt voor zowel beginnende als doorgewinterde beleggers. Navigeren, orders plaatsen, je crypto beleggingen volgen en analyseren; het werkt allemaal eenvoudig en intuïtief. Via een online account heb je de beschikking over 225+digitale valuta. Via een eenvoudige interface voor beginnende traders en een geavanceerde interface voor ervaren traders.

Na het aanmaken van een account betaal je eenvoudig met iDeal, Bancontact, Creditcard of één van de andere 8 betaalmethodes. Koop meer dan 150 digitale valuta met euro, zonder tussenstappen. Indien je bank Instant SEPA ondersteunt, worden betalingen direct verwerkt.

1. Aanmelden
Maak gratis een account aan waarmee je digitale valuta kunt verhandelen, verzenden, ontvangen en bewaren. Je krijgt toegang tot je Bitvavo wallet op zowel mobiel als desktop.

2. Euro’s overmaken
Maak euro’s over naar je Bitvavo wallet via één van de betaalmethodes, waaronder iDeal. Zodra de betaling is voltooid, kun je direct digitale valuta kopen.

3. Handelen
Koop of verkoop meer dan 225 digitale valuta en betaal maximaal 0.25% handelskosten. Verzend de gekochte digitale valuta naar een externe wallet of bewaar deze op je Bitvavo wallet.

Bitvavo uitbetalen

Je kunt eenvoudig en snel tegoeden opnemen naar je bankrekening. Hiervoor dien je de volgende stappen te doorlopen:

1. Login op je Bitvavo-account.

2. Verkoop de gewenste hoeveelheid digitale valuta.

3. Navigeer vervolgens in het dashboard naar “Tegoeden opnemen”

uitbetalen bitvavo

4. Vul de hoeveelheid tegoed in die u wenst op te nemen en klik op “Doorgaan”.
tegoeden opnemen bitvavo_bitvavo review

 

Bitvavo welkomstbonus

Bitvavo heeft nu een welkomstbonus voor nieuwe klanten die een Bitvavo account openen.  Verhandel €10.000 zonder handelskosten.

Account openen

Bitvavo klantenservice

Je kunt op de volgende manieren contact opnemen met de support afdeling:

1. LiveChat

2. E-mail

De LiveChat kun je rechtsonder op elke pagina van de website vinden. Wanneer je op het icoontje klikt, zal de LiveChat vanzelf openen. De LiveChat is beschikbaar op werkdagen van 10:00 – 17:00 uur.

Je kunt ook een e-mail sturen naar support@bitvavo.com.

Bitvavo minimale inleg

Meld je aan bij Bitvavo en koop, verkoop, gebruik en bewaar binnen enkele minuten de valuta van de toekomst. Er is geen minimale inleg. Je kunt al starten vanaf €1,-.

Boordeling door klanten (reviews)

Wat zeggen andere investeerders over Bitvavo? 59% van de mensen die een review hebben achtergelaten voor Bitvavo op Trustpilot gaf 5 sterren. Dit betekent dat de gemiddelde gebruiker zeer tevreden is. Bitvavo heeft maar liefst 17.000 positieve reviews ontvangen.

Voordelen Bitvavo

✓ Maximaal 0.25% handelskosten

✓ Eenvoudige en geavanceerde interface

✓ Vertrouwd door brokers en institutionele investeerders

✓ Bitvavo staat geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB)

✓ Ondersteuning voor 8 betaalmethoden, inclusief iDeal

Conclusie: Bitvavo review en ervaringen

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare broker waar je flink op de kosten kunt besparen (mits je rekening houdt met onze aandachtspunten) is Bitvavo zeker voor beginnende beleggers in cryptovaluta een uitstekende keuze. Wanneer je nu start met beleggen in crypto via Bitvavo krijg je 10.000 euro gratis transactietegoed. Bekijk actie.

Aanvragen

Open een account via deze link. De volledige aanmelding, het scannen van je ID en het verifiëren van je gegevens gaat geheel online. Geen papierwerk of lange wachttijden. Hierna kun je direct beginnen met handelen in je favoriete cryptovaluta.

Registreer gratis

Top