We hebben een nieuwe interessante spaarcampagne in het finance segment. De RentePlus rekening van Centraal Beheer met maximale vrijheid. In dit artikel onze Centraal Beheer Renteplús Rekening review en ervaringen.

Wie is Centraal Beheer

Centraal Beheer is al vanaf 1909 een begrip in verzekeringen en bankzaken. Ze zijn groot geworden met bedrijf­spaar­rekeningen zoals Spaarloon en Levensloop. Ook nu nog hebben veel klanten in Nederland één of meer spaarrekeningen bij Centraal Beheer. Er sparen nu zo’n 355.000 mensen bij Centraal Beheer.

Centraal beheer renteplus rekening review en ervaringen

Centraal Beheer RentePlús rekening review en ervaringen (aandachtspunten)

De RentePlús Rekening is een internetspaarrekening met maximale vrijheid. Je bepaalt zelf hoeveel geld je stort. En wanneer je het geld weer opneemt. Je regelt alles heel eenvoudig online. Zonder kosten. En via de RentePlús Rekening kun je ook geld vastzetten. De RentePlús Rekening valt onder het deposito­garantie­stelsel van De Nederlandsche Bank. Je geld is verzekerd tot EUR 100.000.

Je kunt altijd bij je geld

Je opent en beheert de RentePlús Rekening eenvoudig en veilig online. Je kunt maximaal 2 RentePlús Rekeningen openen. Je kiest zelf hoeveel en hoe vaak je geld op de rekening zet. Je kunt geld overmaken van en naar je RentePlús rekening wanneer je wilt.

Mobiel en online bankieren

Met de app en in mijn Centraal Beheer kun je het saldo inzien, bij- en afschrijvingen bekijken en makkelijk geld overboeken.

Rente op rente

Na afloop van iedere maand wordt de rente bijgeschreven. Ze berekenen dus elke maand rente over jouw saldo inclusief de eerdere rente. Veel banken keren rente 1 keer per jaar uit.

Depositogarantiestelsel

De RentePlús Rekening valt onder het deposito­garantie­stelsel van De Nederlandsche Bank (DNB). Binnen het deposito­garantiestelsel is spaargeld tot € 100.000,- per rekeninghouder gegarandeerd. Heb je een en/of rekening bijvoorbeeld met jouw partner? Dan geldt de € 100.000,- per persoon. Deze garantie geldt voor het totaal aan spaargeld dat je hebt bij Centraal Beheer.

Voordelen Centraal Beheer RentePlús rekening

Voordelen van sparen bij Centraal beheer in Nederland:

✓ 0,80% p.j. variabele rente vanaf de eerste euro

✓ Onbeperkt storten en opnemen wanneer je wilt

Geen minimale inleg en geen kosten

✓ Maandelijks rente uitgekeerd

✓ Geheel gratis

Conclusie Centraal Beheer RentePlús rekening review

Het openen van een Centraal Beheer RentePlús Spaarrekening gaat gemakkelijk via internet. Raadpleeg je BSN nummer en paspoort. Identificeer jezelf vervolgens via iDIN. Vervolgens ontvang je het rekeningnummer van jouw RentePlús rekening.

Kortom, dit product is populair onder Nederlanders. Enerzijds komt dit door de betrouwbaarheid van het merk en de hoge rente. De rente van 0,80% is een stuk hoger dan bij de grootbanken. Er is geen minimale inleg. Deze spaarrekening van Centraal Beheer is dus zeker de moeite waard. Bekijk product.

Open een gratis rekening

Top