We hebben een nieuwe interessante crypto exchange in het finance segment. De online broker Finst dat je crypto laat kopen & verkopen of investeren met slimme crypto Bundels. Met lage tarieven. In dit artikel onze Finst review en ervaringen.

Wie is Finst?

Finst is een in Amsterdam gevestigde cryptocurrency exchange onder leiding van een team van beleggingsprofessionals die eerder hebben meegebouwd aan één van de grootste retail-belegginsplatforms in Europa, DEGIRO. Finst biedt enkele van de laagste transactiekosten in Europa voor een breed scala aan cryptocurrencies via een unieke en zeer veilige platform. De oprichters van Finst, Julien Vallet en Marcel Putina, verstoren al meer dan tien jaar het Europese investeringslandschap. Eerst door de aandelenhandel in Europa te democratiseren, nu met crypto.

Finst review

Finst review 2024: De website van Finst waar je slim en makkelijk kunt investeren in crypto

Hoe werkt het?

Via Finst kun je op een slimme en makkelijke manier investeren in crypto. Het is het momenteel het enige platform dat je crypto laat kopen & verkopen of investeren met slimme crypto Bundels. Met 82% lagere tarieven.

Ontdek de alles-in-één crypto-oplossing voor passieve investeerders. Koop en verkoop Bundels van populaire cryptos in één klik. Met Crypto Bundels kun je met één klik een mandje cryptos kopen of verkopen, zonder minimumbedrag. Investeer in een breed scala aan Bundels en blijf automatisch up-to-date met de markt door maandelijkse herbalancering.

Finst review en ervaringen (aandachtspunten)

Uit onze Finst review en ervaringen komt naar voren dat het qua aanbod en functionaliteiten wel goed zit.

Het platform

Of je nu een actieve of passieve investeerder bent, Finst helpt je in een oogwenk kansen in de markt te pakken.

Cryptocurrencies bewegen snel en na het aanmaken van een account en het navigeren in het platform kunnen we stellen dat het platform je ook niet zal teleurstellen. Het credo. Begin klein, investeer met slechts €1, maar hou dezelfde ultrasnelle uitvoering als professionals.

Finst review dashboard markten

Finst review 2024: Het platform en je persoonlijke dashboard. Finst werkt erg intuïtief.

Portfolio analyse
Om een goede investeerder te worden, begin je met inzicht in hoe je presteert. Binnen het platform vind je allerlei handige analyses.

Download app

Favorietenlijstjes maken
Maak en beheer je eigen favorietenlijst om je favoriete crypto’s te allen tijde in de gaten te houden. Handel in Bitcoin, Ethereum, Ripple, Cardano, Shiba, Dogecoin, Solana en nog veel meer.

Gemoedsrust inbegrepen
Jij bent de sleutel tot je Finst-account. Door 2-Factor Authenticatie, apparaatkoppeling en biometrische identificatie investeer je veilig en laat je het zware werk aan Finst over.

Autoinvest
Met Auto Invest hoef je je geen zorgen meer te maken over de timing van de markt. Met Auto Invest kan je automatische en terugkerende aankopen in alle crypto’s en Bundels plannen met behulp van Dollar Cost Averaging (DCA). DCA is een populaire strategie onder beleggers om de blootstelling aan marktvolatiliteit te verminderen en de lange termijn prestaties te verbeteren door met regelmatige intervallen vaste bedragen te beleggen, waardoor je gemiddelde aankoopprijs in de loop van de tijd wordt afgevlakt. Of je nu liever wekelijks, tweewekelijks of maandelijks koopt, de keuze is aan jou.

Bundels

Finst onderscheid zich in de markt met bundels. Bundels zijn een slimme manier om je investeringen te diversifiëren, zonder minimumbedrag. De bundels worden automatisch elke maand geherbalanceerd, om je up-to-date te houden met de markt. Ontdek de meest verhandelde munten, winnaars en verliezers, algemene marktprestaties en blader door je favoriete crypto-categorieën.

Finst review ervaringen met bundels

Finst ervaringen met bundels. Via bundels kun je met één klik investeren in een mandje populaire crypto’s.

Veiligheid

Finst BV is geregistreerd als aanbieder van cryptodiensten (no. R189158) bij De Nederlandsche Bank (DNB) en valt onder de EU AMLD5 en AVG wetgeving. Het kantoor is gevestigd in het hart van Amsterdam en je gegevens worden opgeslagen in Europa.

Cryptocurrency kluis
Je digitale assets worden bewaard met Fireblocks, die gebruik maken van Multi-Party Computation (MPC)-technologie met hardware-isolatie om jouw assets te beschermen tegen externe aanvallen, interne collusie en menselijke fouten.

Vermogensscheiding
Je digitale activa zijn gescheiden van het bedrijf, zodat je maximale bescherming geniet, wat er ook met Finst gebeurt.

Tarieven

Finst biedt de laagste crypto-transactiekosten van Nederland. Onze transactiekosten bedragen 0,15% per transactie, ongeacht het bedrag. Dit betekent dat je met Finst gemiddeld tot wel 82% kan besparen ten opzichte van andere platformen. Wanneer je gebruikt maakt van bundels zijn de kosten 0,10% van de Bundelwaarde per maand. Dit word dagelijks afgerekend als fractie van de Bundel. Er gelden geen transactiekosten voor het herbalanceren van de bedragen.

Finst voordelen

✓ De laagste tarieven van Nederland

✓ Registratie bij DNB en vermogensscheiding

✓ Slimme Bundels om je portfolio te diversificiëren

✓ Een gebruiksvriendelijke interface, geschikt voor beginnende en ervaren beleggers

✓ Nu tijdelijk €20 kado bij openen rekening

Rekening openen in 3 stappen

Na het registreren met je e-mailadres en verifiëren hiervan kun je starten met het openen van je Finst rekening in 3 stappen.

1. Registreer met je e-mail adres via deze link.

2. Voer persoonlijke details in zoals NAW gegevens.

3. Identificeer, voer IBAN in. Stort geld (iDeal) en start direct met handelen

Conclusie: Finst review en ervaringen

Uit onze Finst review en ervaringen komt naar voren dat ze ook echt de goedkoopste exchange zijn op de markt momenteel. Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare partij waar je flink op de kosten kunt besparen is Finst een goede keuze. Het investeren in crypto bundels is een slimme feature op het platform en zeker de moeite waard om uit te proberen. Zo volg je moeiteloos de markt met de beste cryptos gewogen op basis van marktkapitalisatie. Je kunt al starten vanaf €1,-. Nu (tijdelijk) met €20 kado bij het openen van een Finst account.

Open rekening

Disclaimer: Beleggen in crypto’s kent risico’s. Je kunt in inleg (deels) verliezen.

Top