Momenteel geeft Flatex 175 euro welkomstbonus aan nieuwe klanten. Flatex, een Duitse broker voor goedkoop beleggen op Nederlandse bodem heeft namelijk een nieuwe actie lopen. Je krijgt tot 175 euro terug gestort als je voor 31 december 2019 een rekening opent en een aantal transacties verricht op het platform.

welkomstbonus flatex
De actie van Flatex met 175 euro terug

Flatex 175 euro welkomstbonus

We schreven eerder al een artikel met onze ervaringen met broker flatex voor beleggen tegen €0,- met €100,- welkomstbonus. Nu gaan ze ook stunten met 175 euro welkomstbonus als je meer belegt bij flatex.

Actievoorwaarden Flatex 175 euro

De ontvangst van de welkomstbonus flatex 175 euro aan nieuwe klanten in Nederland is onderworpen aan de volgende voorwaarden. 

  • Elke nieuwe klant van Flatex NL (Flatex NL omvat alle klanten die een beleggingsrekening hebben geopend op www.flatex.nl) moet 18 jaar of ouder zijn op het moment dat de beleggingsrekening wordt geopend.
  • Nieuwe klanten zijn alle particuliere klanten die de afgelopen 6 maanden geen account hebben gehad bij Flatex NL. De datum van de laatste opheffing van de rekening en de datum van de nieuwe rekeningaanvraag zijn daarbij bepalend.
  • Om de eenmalige bonus van maximaal 175 euro te ontvangen, moeten nieuwe klanten tussen 30.09.2019 en 31.12.2019 een aanvraag hebben ingediend voor de opening van een beleggingsrekening bij Flatex NL.
  • Je krijgt 175 euro gestort als je voor 31 december 2019 een rekening opent en binnen 6 maanden een aantal transacties verricht op het platform van Flatex.
  • Het aantal transacties binnen de eerste 6 maanden na opening van de rekening is bepalend voor het bedrag van de bonus. Voor 25 tot 74 transacties ontvangt u 25 euro. Voor 75 tot 174 transacties ontvangt u 75 euro. Vanaf 175 transacties ontvangt u 175 euro bonus. Voor minder dan 25 transacties wordt geen bonus betaald. Voor de berekening van het aantal transacties wordt alleen rekening gehouden met transacties met een transactiewaarde van ten minste 2.500 euro. Onder een transactie wordt verstaan een volledig uitgevoerde order. Meerdere deeluitvoeringen tellen dus niet separaat mee. In het geval van een gedeeltelijk uitgevoerde order met een (opgetelde) transactiewaarde van meer dan 2.500 euro, telt deze mee als 1 transactie. CFD-transacties worden niet in aanmerking genomen.
  • De eenmalige bonus zal in de 7e maand na de opening van de rekening worden betaald op de Flatex NL rekening van de klant.
  • Door het openen van een beleggersrekening onder de bovenstaande voorwaarden, gaat de cliënt akkoord met deze voorwaarden.
  • De wettelijke vertegenwoordigers en werknemers van Flatex, alsmede de werknemers en wettelijke vertegenwoordigers van de bij Flatex aangesloten ondernemingen in de zin van de Duitse wet op de naamloze vennootschap en de leden van deze groep personen, hebben geen recht op de welkomstbonus.
  • Flatex behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden te beëindigen en de bonus van maximaal 175 euro terug te vorderen in het geval van een inbreuk op deze voorwaarden of een bepaling van het toepasselijke recht naar eigen goeddunken van Flatex.
  • Flatex kan deze voorwaarden en/of de onderliggende marketingcampagne wijzigen, uitbreiden of beëindigen. Een dergelijke wijziging, verlenging of beëindiging heeft geen invloed op de rechten van klanten die op dat moment met succes een beleggingsrekening bij Flatex hebben geopend. Klanten die op het einde van de marketingcampagne nog een beleggingsrekening openen, hebben geen recht op een cash back tot 175 euro. Klanten die op het punt staan een beleggersrekening te openen, kunnen dit proces van openen van een beleggersrekening beëindigen of de opening van een beleggersrekening annuleren onder voorbehoud van de wettelijke bepalingen.

De actievoorwaarden krijg je te zien wanneer je op “Open een rekening” klikt op de website van Flatex.

Is Flatex betrouwbaar?

Flatex is geen nieuwe partij. Op de Duitse markt worden jaarlijks 7,7 miljoen aan transacties geplaatst met een volume van 7,5 miljard euro. De broker heeft 275.000 klanten en ca. 500 medewerkers. Flatex heeft 25% marktaandeel in Duitsland.  Verder staat Flatex onder toezicht. Te vergelijken met wat we in Nederland de AFM noemen. Beleggen via broker flatex is dus betrouwbaar. Stortingen bij Flatex vallen onder het depositogarantiestelsel. Tot een bedrag van €100.000 ben je verzekerd.

Flatex heeft in Nederland de eerste 20.000 klanten binnen. Het bedrijf, dat aan het begin van de zomer zijn Nederlandse campagne lanceerde met opvallende Duitse slogans, mikte aanvankelijk op 20.000 tot 25.000 Nederlandse klanten voor het einde van het jaar. Inmiddels durft Flatex grotere aantallen te noemen. “We zouden graag 60.000 tot 100.000 klanten hebben, op zijn minst, binnen 12 tot 24 maanden. We willen serieus marktaandeel krijgen en een belangrijke speler worden in Nederland” aldus de CEO. Ter vergelijking: BinckBank heeft in combinatie met Saxo Bank 860.000 klanten in Europa en DeGiro telde halverwege dit jaar ruim 400.000 klanten in heel Europa. De twee rivalen geven geen aantallen voor Nederland.

Ons land zou in totaal zo’n 1,4 miljoen particuliere beleggers tellen. Flatex wil dit jaar nog in Spanje starten en volgend jaar in tenminste nog twee landen actief zijn. Frankrijk, Italië en Noord-Europa staan op de agenda. In vijf jaar tijd moet de omzet verdubbeld zijn tot 250 miljoen euro en het EBITDA-resultaat verdriedubbeld tot 125 miljoen euro.

175 euro terug bij meer beleggen

Flatex stunt met een welkomstbonus van 175 euro voor nieuwe klanten wanneer je voor 31 december een rekening opent. Nu ligt de focus op het beleggen zelf. Als je meer belegt via het platform kun je tot 175 euro terug krijgen. Wanneer je op deze link klikt  verschijnt de banner Super Toll (tot €175,- terug)

Aanvragen

Aanvragen gaat geheel online. Na een aantal vragen over je persoon, woonadres, je beroep, BSN indentificeer je via video registratie. Houd je paspoort bij de hand.

Bron: Flatex.nl, Beurs.nl. Bewerking: Spaarrentesvergelijken.net

Top