Deze keer hebben we een mooie en zeer aantrekkelijke campagne in het finance segment. In dit artikel onze ervaringen met broker Flatex.

Het gaat dus om de nieuwe Duitse Discount-Broker “Flatex”.

Wat is Flatex

Flatex is een online discount-broker met een hoge merkbekendheid op de Duitse markt. Ze staan bekend om hun snelle orderverwerking op de grootste handelsplaatsen van Europa. Sinds kort hebben ze ook een duitse banklicentie, wat hun marktpositie alleen maar versterkt en zekerheid biedt.

Geen transactiekosten

Nu breidt Flatex het speelveld naar Nederland uit. Dit betekent scherpe tarieven en transparantie over de orderverwerking. Handelen kost momenteel niets. De transactiekosten bedragen €0 en daarmee de allerlaagste tarieven in Nederland. Hiermee wordt verwacht flink te kunnen concurreren met online brokers zoals DEGIRO en Binck die ook lage tarieven hebben. Maar gratis is nieuw.

Flatex ervaringen

Daarnaast biedt Flatex uitstekende service aan hun traders, voor zowel de ervaren als de startende belegger. Zo is het voor ervaren beleggers mogelijk om hun Metatrader 4 met de handels-gate van Flatex te verbinden en startende traders kunnen op de Flatex academy online trainingen en webinars volgen. Met behulp van de eigen Flatex app zijn traders altijd up-to-date en kunnen ze op de markt op elk moment snel acticiperen.

Aanvragen

Aanvragen gaat geheel online. Na een aantal vragen over je persoon, woonadres, je beroep, BSN indentificeer je via video registratie. Houd je paspoort bij de hand.

Top