JT_Banka_deposito_ervaring
Vanaf vandaag verhoogt J&T Banka uit Tsjechië haar rente op termijndeposito’s en neemt nu de koppositie in op de Europese spaarmarkt. De bank wordt vertegenwoordigd door spaarplatform Raisin. Je dient wel eerst te registreren.

Raisin is als het ware een bemiddelaar. Zonder hen kun je deze deposito als buitenlander niet openen. Op dit moment ontvang je de hoogste rente (2,60%) op J&T Banka bij vijf jaar vast als je het deposito afsluit via Raisin. De minimale inleg om mee te doen is €10.000.

J&T Banka ervaringen

J&T Banka, opgericht in 1998 met hoofdkantoor in Praag (Tsjechië), maakt deel uit van de Tsjechisch-Slowaakse J&T Finance Group, die investeringen heeft in verschillende sectoren, waaronder energie, gezondheidszorg, onroerend goed en media. De portefeuille omvat ook de Tsjechische voetbalclub Sparta Praag. In de afgelopen jaren heeft de bank zich gevestigd als een van de grootste vermogensbeheerders op de Tsjechische markt. Naast het hoofdkantoor in Praag bevinden zich bankfilialen in onder meer Slowakije, Rusland en Kroatië.

De bank is een betrouwbare partner voor klanten die de hoogste eisen stellen aan service en aangeboden producten en is een van de snelstgroeiende banken in de regio. Naast complexe private banking-diensten biedt J&T Banka speciale financiering voor vastgoed- en bedrijfsaankopen en effectentransacties voor particuliere beleggers.

Bij J&T Banka kun je je deposito(‘s) 100% online openen en beheren. Je voltooit de aanvraag binnen 1 minuut in je Online Banking omgeving – er zijn geen aanvullende documenten vereist.

Depositogarantiestelsel

De Tsjechische Republiek is als lidstaat van de Europese Unie verplicht deposito’s tot en met het maximaal gedekte bedrag van € 100.000 per depositohouder per bank te garanderen, in lijn met de EU-richtlijnen 2009/14/EG en 2014/49/EU.

Wat is Raisin?

Raisin geeft je toegang tot deposito- en spaarrekeningen van banken uit heel de EU – en dat alles via één platform en volledig online! Er sparen al meer dan 500.000 Europese klanten voor meer dan € 51,5 miljard bij 121 partnerbanken.

Om te sparen bij J&T Banka open je je gratis Raisin-rekening bij Raisin Bank. Vervolgens open en beheer je zoveel spaarproducten als gewenst vanuit één centraal account – ideaal als je je spaargeld wilt spreiden over verschillende producten, banken en landen!

Spaarrente deposito’s J&T Banka

Aanbieder Termijn Rente Open rekening
J&T Banka 1 jaar 0,80% Openen
J&T Banka 2 jaar 2,20% Openen
J&T Banka 4 jaar 2,50% Openen
J&T Banka 5 jaar 2,60% Openen

Open een gratis account

Top