Mintos start met een exclusieve bonus om je rendement een boost te geven. Hoe meer je belegt, hoe meer bonussen je verdient, tot wel €200. De campagne duurt tot 15 juli 2024Mintos betaalt t/m 200€ terug voor nieuwe klanten die een rekening hebben geactiveerd tijdens de aanbiedingsperiode.

Mintos actie bonus aanbieding

Meld je aan met promocode: SUMMER24 via de website van Mintos.

Hoe je jouw bonus kunt claimen

Maak je account aan met promocode “SUMMER24”. Ontdek de unieke combinatie van activa in leningen, obligaties, ETF’s of onroerend goed en beleg €250 of meer. Hoe meer je belegt, hoe meer bonussen je verdient, tot wel €200.

mintos bonus tot 200 euro

Over Mintos

Mintos biedt langetermijnbeleggers een gebruiksvriendelijk online beleggingsplatform waarmee ze hun geld kunnen laten groeien met een unieke mix van alternatieve en traditionele beleggingen.
Bovendien kunnen de meeste beleggers beter voor de lange termijn beleggen, omdat dit hen beschermt tegen marktvolatiliteit. Via Mintos is het gemakkelijk om te beginnen en de geautomatiseerde portefeuilles zorgen ervoor dat je geld probleemloos voor je blijft werken.

Mintos is uitgegroeid tot één van de grootste beleggingsplatforms in Europa. Met de recente toevoeging van obligaties en ETF’s kun je nu via Mintos beleggen in een unieke activamix en passief inkomen verdienen op één platform.
Mintos heeft erkenning gekregen voor haar innovatie, en heeft meerdere prijzen gewonnen, waaronder AltFi’s People’s Choice Award en AltFi’s Alternative Finance Platform of the Year. Er beleggen meer dan 500.000 mensen op het platform.

Veilig en vertrouwd

Mintos is verplicht de financiële instrumenten en de niet-geïnvesteerde fondsen van de beleggers gescheiden te houden van haar eigen activa.Het beleggerscompensatiestelsel beschermt beleggers door compensatie te bieden, indien Mintos financiële instrumenten of gelden niet teruggeeft aan beleggers. Mintos is verplicht de beleggers te beschermen tegen het nemen van buitensporige risico’s door hun individuele situatie te beoordelen. Beleggers krijgen diepgaande informatie die hen moet helpen weloverwogen beleggingsbeslissingen te nemen.
Je bent verzekerd tot €20.000. Bekijk de aanbieding van Mintos.

Registreer gratis

Top