Ben je op zoek naar een veilige manier om jouw vermogen te laten renderen? Bij Pearl Capital kun je nu investeren in zakelijk vastgoed met het vastgoed als onderpand. In dit artikel onze Pearl Capital review en ervaringen.

Wie is Pearl Capital?

Pearl Capital is de verbinding tussen kredietnemers en investeerders, tussen vastgoed-professionals, projectontwikkelaars en vastgoedbeleggers. Pearl Capital is opgericht in 2021, door meerdere vastgoedondernemers die vaker dezelfde behoefte onvervuld zagen: een alternatieve financiering voor ondernemers in vastgoed. Daarnaast signaleerden zij de wens van investeerders om op een veilige manier hun geld te laten renderen, mede vanwege de recente ontwikkeling van lage spaarrente en hoge inflatie. Of je nu op zoek bent naar een investering in vastgoed of een lening: bij Pearl Capital ben je aan het goede adres. Voor ondernemers, door ondernemers.

Pearl capital review

Pearl Capital review 2023: De website van Pearl Capital waar je kunt investeren in zakelijk vastgoed

Hoe werkt het?

Pearl Capital financiert wat een bank niet of moeilijk financiert. Zolang het commercieel vastgoed of een bouwfinanciering betreft, kan Pearl Capital het financieren. Ze hebben jarenlange ervaring in vastgoedfinancieringen. Het bedrijf heeft een bewezen track record in het op tijd uitkeren van jouw rendement. Rendementen worden elk kwartaal uitgekeerd. Er zijn twee smaken. Zekerheid Investeren of Groei Investeren. Instappen kan al vanaf €25.000 maar voor het hoogste rendement van 6% per jaar, kies je voor investeren in zakelijk vastgoed vanaf €100.000. De looptijden zijn kort. Overwegend 18 maanden tot maximaal 36 maanden.

pearl capital review

Voorbeelden van projecten

pearl capital review-vastgoedfinanciering projecten

Waarom investeren in zakelijk vastgoed?

Op het moment dat je investeert in vastgoed geeft dit meer stabiliteit dan wanneer je belegt in aandelen of je geld op de bank zal laten staan. Het voordeel van investeren in vastgoed via Pearl Capital is dat je een vast rendement ontvangt van 6% per jaar. Dit rendement wordt elk kwartaal uitbetaald. Bij aandelen ben je er niet zeker van dat je winst maakt en hier rendement op ontvangt. Daarnaast ben je met aandelen afhankelijk van een fluctuerende beurs. Al met al is het risicovoller om te investeren in aandelen, dan investeren in vastgoed via Pearl Capital.

Veiligheid

Wanneer je geld uitleent aan Pearl Capital, sluit je een leningovereenkomst af met Pearl Capital BV én Stichting Zekerheden Pearl Capital. Dit wordt tezamen bekrachtigt door de notaris in één overeenkomst. Stichting Zekerheden Pearl Capital heeft als doel de belangen van de geldverstrekkende investeerder te behartigen. De stichting verkrijgt bij elke lening die Pearl Capital verstrekt het pandrecht op de hypothecaire zekerheid, welke Pearl Capital op haar beurt krijgt van de vastgoedprofessional.

Pearl Capital voordelen

✓ Rentevergoeding: v.a. 6% vaste rente per jaar

✓ Altijd recht van 1ste hypotheek

✓ Enkel en alleen Nederlands vastgoed

✓ Korte looptijd

✓ Direct een passief inkomen

Conclusie Pearl Capital review

Ben je op zoek naar een manier om je spaargeld meer te laten renderen dan is dit product een mooi alternatief. Je ontvangt een gegarandeerd hoog rendement v.a. 6% tegen een laag risico met vastgoed als veilig onderpand. Door de korte looptijd blijf je flexibel maar verdien je toch direct een passief inkomen. Bekijk de website van Pearl Capital.

Download brochure

Disclaimer: Je belegt buiten AFM toezicht.

Top