SNS Bank is de online favoriet voor het openen van een spaarrekening. Dat blijkt uit de Web Performance Scan die WUA! in januari uitvoerde onder respondenten. SNS Bank won ook de vorige meting in juli 2011.

SNS bank spaarrekening meest populair onder spaarder 2012

De voorsprong op de concurrentie is in 2012 groter. De respondenten gaven in totaal 248 beoordelingen over 34 verschillende websites.

SNS bank favoriet onder spaarders

De spaarrekening bij SNS Bank scoort de nr1 met een 7,1 in de test, daarna ABN AMRO met een 6,3, Rabobank een 6,2 en ASN Bank op nummer 4 met een 6,1.

Vindbaarheid belangrijk voor SNS Bank

SNS Bank staat op de vierde plek als we het hebben over naamsbekendheid. Maar toch heeft SNS Bank de best bezochte website van de branche. Namelijk 62,5% van de respondenten bezoekt SNSbank.nl tijdens de oriëntatie. SNS Bank presteert vooral op thema’s als web imago en vertrouwen. Ook op informatieverschaffing scoren ze goed. 21% van de respondenten wijst SNS Bank dan ook aan als favoriet.

Benieuwd naar de hoogste spaarrente bij SNS Bank? Bekijk hier verschillende spaarvormen. Open bijvoorbeeld een SNS Bank Keuzedeposito tot 4,00% of een SNS Bank Maxisparen tot 2,85% of bezoek deze pagina met alle SNS bank spaarrekeningen en deposito’s.

3 Responses to Spaarders openen het liefst een spaarrekening bij SNS Bank

 1. Nickdevree schreef:

  SNS bank doet duidelijk veel aan online vindbaarheid! ze hebben wat mij betreft ook een erg duidelijke website en goede producten zoals bijvoorbeeld de Klimrente rekening.

  • Ricardo schreef:

   Klopt ja, ze hebben trouwens ook vorige week een APP uitgebracht voor de iPhone, Android-toestel, Blackberry en Windows Phone. Hiermee kun je saldo en mutaties raadplegen, geld overmaken naar eigen rekeningen met je digicode en naar rekeningen van anderen met je digipass.

 2. Ricardo schreef:

  Check trouwens even deze slide voor meer info over de APP. http://www.slideshare.net/fullscreen/snscontent/handleiding-sns-mobiel-bankieren-app/1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top