Zakelijke spaarrekeningen

Vergelijk populaire zakelijke spaarrekeningen met de beste rente die je binnen enkele minuten online kunt openen.

Rente Aanbieder Spaarrekening Waardering
1,05% bunq Easy Savings Business Bunq
Easy Savings Business
Verder
Meer info
1,00% Rabobank Rabobank
Bedrijfsspaarrekening
1,00% ABN AMRO ABN AMRO
Zakelijk Flexibel Sparen
Verder
Meer info
0,75% SNS Bank SNS Bank
Zakelijk sparen

Over deze vergelijking

Zakelijk sparen: voor wie

Je wilt een zakelijke spaarrekening openen voor de zaak, de zakelijke spaarrekening. Zakelijk sparen levert een aantal voordelen op voor bedrijven. Heb je als bedrijf overtollig werkkapitaal? dan kun je dit geld op een zakelijke spaarrekening stallen. Het voordeel van een zakelijke spaarrekening is dat je als bedrijf altijd over de liquide middelen kan beschikken. Het spaartegoed is immer vrij opneembaar, mits er voor de gewone zakelijke spaarrekening gekozen wordt.

Zakelijke spaarrekening

De zakelijke spaarrekening is in veel gevallen gekoppeld aan een zakelijke bankrekening. Daarom kun je bij veel aanbieders geen spaarrekening openen als je geen zakelijke betaalrekening hebt. Zakelijke spaarrekeningen kennen daarnaast enkele afwijkende voorwaarden ten opzichte van de particuliere variant. Zo geldt er in veel gevallen een maximaal rentegevend saldo, is er sprake van een basis- en bonusrente op het saldo en is de rente over het algemeen lager dan op een particuliere rekening.

Naast de zakelijke spaarrekening bestaat er ook een deposito. Hierbij zet je het geld voor een vooraf afgesproken periode vast.

Het is verstandig om een zakelijke spaarrekening te openen als je een bedrijf hebt. Je scheidt namelijk het privé vermogen van het zakelijke vermogen. Tevens is een zakelijke rekening tegenwoordig eenvoudig online te openen en te beheren. Een zakelijke spaarrekening is gekoppeld aan een zakelijke bankrekening.

Hoogste zakelijke rente

De rente op een zakelijke spaarrekening is doorgaans niet zo hoog. De hoogste zakelijke rente op een zakelijke spaarrekening wordt hierboven weergegeven. Mocht je een dermate hoog bedrag willen stallen op een zakelijke spaarrekening is het misschien het overwegen waard contact op te nemen met een bank.

Top