Beleggen vergelijken

Beleggen vergelijken

Beleggen vergelijken: Beleggen doe je tegenwoordig eenvoudig online zowel op de computer als de smartphone. Hierboven zie je een overzicht van de beste Nederlandse aanbieders van dit moment. Er zijn verschillende manier om te beleggen. Wij lichten die hieronder toe.

Zelf beleggen

Wanneer je zelf belegt ben je zelf verantwoordelijk voor keuzes. Dit is de beste keuze voor actieve beleggers. De kosten vallen mee als je niet teveel transacties doet. Om het risico van de beleggingen te minimaliseren adviseren wij je investering te spreiden over meerdere bedrijven of industrieën. We vergelijken de goedkoopste brokers van Nederland. De brokers stellen je in staat zelf te beleggen.

Fondsbeleggen

Beleg in Nederlandsche beleggingsfondsen. Dit is de beste keuze als je als belegger een lange termijn visie hebt. Dit is een vorm van gespreid beleggen zonder dat het veel tijd kost. Je kunt vaak kiezen voor een thema, zoals beleggen in duurzame bedrijven, in technologie of opkomende markten. Het voordeel is dat je weinig tot geen omkijken hebt naar jouw beleggingen. Vaak zitten er wel hogere kosten verbonden aan deze vorm van beleggen wat weer een nadeel is t.o.v. zelf beleggen.

Vermogensbeheer

Laat je geld beleggen door experts in vermogensbeheer. Voordeel is hierbij dat je beleggingen worden afgestemd op je wensen door een expert. Hiervoor berekenen zij een fee.

Online brokers vergelijken

Beleggen in aandelen bij online brokers is erg populair. Vergelijk hier Nederlandse internetbrokers. Nu de spaarrente laag staat zijn velen van ons op zoek naar alternatieven om rendement te behalen. Vandaar bieden we nu ook een overzicht van beleggen. We vergelijken de beste online brokers van Nederland op kosten. De brokers stellen je in staat zelf te beleggen en zijn vaak goedkoper dan de grootbanken. Tip: Bij veel van deze brokers kun je een gratis informatiepakket opvragen en zo uitvinden of beleggen iets voor jou is.

Spaar blog

Lees achtergrond artikelen over sparen

Start hier


Geen aanbieding meer mislopen
Ontvang gratis rente-updates

Top