In Nederland zijn er verschillende beleggingsapps beschikbaar die populair en betrouwbaar zijn. Houd er rekening mee dat de populariteit en functies van deze apps kunnen veranderen, dus het is belangrijk om de meest recente beoordelingen en informatie te raadplegen voordat je beslist welke app het beste bij jouw behoeften past. Hier zijn de 10 beste beleggingsapps in Nederland.

Top 10 beste beleggingsaps

1. DEGIRO Beleggen App  – Beste app voor aandelen

DEGIRO is een online broker die bekendstaat om zijn lage tarieven en brede scala aan beleggingsmogelijkheden, waaronder aandelen, obligaties, ETF’s en meer. De bekroonde beleggingsapp van DEGIRO maakt het mogelijk om gemakkelijk vanaf je mobiele apparaat te beleggen. Waar je ook bent, je portefeuille en beleggingsmogelijkheden zijn altijd binnen handbereik.

2. eToro – Meest innovatieve beleggersapp

eToro is een bekend online handelsplatform en beleggingsapp die enkele unieke kenmerken en functies biedt die het onderscheiden van andere beleggingsplatforms. eToro staat bekend om zijn sociale handelsfunctie, waarmee gebruikers andere handelaren kunnen volgen, hun strategieën kunnen bekijken en zelfs automatisch hun transacties kunnen kopiëren. Dit maakt het mogelijk voor beginnende handelaren om te leren van ervaren beleggers en hun successen na te bootsen.

beste beleggingsapp etoro

Download de eToro beleggingsapp of lees onze eToro review

De beleggingsapp van eToro staat bekend om zijn sociale handelsfunctie, waarmee gebruikers andere handelaren kunnen volgen, hun strategieën kunnen bekijken en zelfs automatisch hun transacties kunnen kopiëren. Dit maakt het mogelijk voor beginnende handelaren om te leren van ervaren beleggers en hun successen na te bootsen. eToro’s CopyTrading-functie stelt gebruikers in staat om automatisch de transacties van ervaren beleggers, ook wel “Popular Investors” genoemd, te kopiëren. Hierdoor kunnen gebruikers profiteren van de expertise van anderen zonder zelf diepgaande kennis van de markten te hebben.

eToro biedt toegang tot een breed scala aan activaklassen, waaronder aandelen, cryptocurrencies, forex, grondstoffen, indices en meer. Dit geeft beleggers de mogelijkheid om hun portefeuille te diversifiëren.

Gebruiksvriendelijke interface: eToro heeft een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface die geschikt is voor zowel beginners als ervaren handelaren. De app is beschikbaar op verschillende apparaten, waaronder smartphones en tablets.

eToro biedt ook een gratis demo-account waarmee gebruikers met virtueel geld kunnen oefenen voordat ze met echt geld gaan handelen.

Het is belangrijk op te merken dat terwijl eToro unieke functies biedt, er ook risico’s verbonden zijn aan online handelen en beleggen. Het is raadzaam om grondig onderzoek te doen, te begrijpen hoe het platform werkt en alleen geld te beleggen dat u zich kunt veroorloven te verliezen. Bovendien kunnen regelgeving en beschikbare functies variëren afhankelijk van uw locatie, dus zorg ervoor dat u de lokale regels en voorschriften begrijpt voordat u eToro gebruikt.

3. Saxo Bank – Meest uitgebreide beleggingsapp

Saxobank, voorheen BinckBank is een bekende naam in Nederland en biedt beleggingsdiensten zoals aandelenhandel, opties en beleggingsfondsen. Momenteel bieden ze ook rente aan op je saldo waarmee je niet belegt. Saxo bank heeft uitgebreide mogelijkheden en is daarom geschikt voor de beginnende maar ook voor de meer ervaren belegger.

4. Bux – Beleggen app voor beginners

Bux is een app die beleggen leuk en toegankelijk maakt, vooral voor beginners. Ze bieden commissievrij handelen in aandelen en ETF’s.

5. Scalable Capital

6. Freedom24

7. Mexem

8. Peaks

9. ABN AMRO

10. Knab Beleggen

Het is belangrijk om je eigen beleggingsdoelen, risicobereidheid en beleggingservaring te overwegen bij het kiezen van een beleggingsapp. Daarnaast is het verstandig om de kostenstructuur, beschikbare functies en klantenservice van elke app te onderzoeken voordat je een beslissing neemt. Vergeet niet dat beleggen risico’s met zich meebrengt, dus het is altijd raadzaam om professioneel financieel advies in te winnen voordat je grote beleggingsbeslissingen neemt.

Top