We hebben een nieuwe zakelijke rekening in het finance segment. De business rekening van bunq. Via bunq kun je nu verschillende zakelijke rekeningen openen tegen lage kosten en met rente tot 2,46% via hun app. In dit artikel onze bunq Business review en ervaringen.

Over bunq

bunq is een mobiele bank die het leven makkelijk maakt. In 2012 begonnen serie-ondernemer Ali Niknam en een groep ambitieuze pioniers met het bouwen van de eerste echte Gebruiker-gerichte bank. Met de lancering van de bunq app in 2015 was bank of The Free geboren en sindsdien dagen ze de status quo uit. De moderne online bank biedt veel meer functionaliteiten dan de traditionele zakelijke rekeningen van banken. Inmiddels is bunq de op één na grootste neobank van Europa. De bank heeft  duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

bunq easy bank business review en ervaringen

bunq Business review: Bekijk de website van bunq waar je een zakelijke rekening kunt openen binnen 5 minuten.

bunq business functionaliteiten (features)

bunq staat bekend om haar innovatieve beleid waarbij jij als gebruiker centraal staat. Regelmatig komen er nieuwe handige updates (features) uit. Op een “Apple achtige” manier worden deze functies vaak onthuld door Ali Niknam en team. bunq heeft sinds kort een gratis virtuele creditcard gelanceerd die voor iedereen beschikbaar is. Tap to Pay is nu beschikbaar voor iPhone voor alle Nederlandse zakelijke klanten. Hieronder een greep uit de overige functionaliteiten.

easy budgetting

Beheer je geld met maximaal 25 subrekeningen en krijg maandelijkse inzichten in je zakelijke uitgaven. bunq kondigde onlangs ook verbeteringen aan in budgetteren.

Zakelijke passen

Ontvang tot 3 Maestro of Mastercards gratis en betaal veiliger online met 25 online Mastercards.

bunq.me betaallink

Ontvang betalingen voor je bedrijf makkelijk met een unieke betaallink die je met je klanten kunt delen.

Automatisch btw opzijzetten

Activeer Automatisch je BTW opzijzetten, zodat de bunq app de BTW op je inkomende en uitgaande betalingen automatisch berekent en op een speciale subrekening zet.

Geplande afschriften

Laat de bunq app je bankafschriften naar je boekhouder sturen, zodat je nooit meer in je administratie moet gaan zoeken.

Boekhoudsoftware

Integreer je favoriete boekhoudprogramma in enkele seconden met bunq en houd meer tijd over om je bedrijf te laten groeien.

Kosten

Er zijn 3 pakketen Easy Bank, Easy Money en Easy Green. Elk pakket heeft een verschillend doel met bijbehorende functies en prijzen. Easy Bank open je al vanaf €6,99 per maand, Easy Money kost €8,99 per maand en Easy Green kost €17,99 per maand. Bekijk goed welk pakket het beste bij je past. De kosten voor de Easy Bank rekening zijn met €6,99 relatief laag maar er zijn ook bijkomende kosten zoals voor opnames en bij- en afschrijvingen. Als je wilt kun je de app ook eerst gratis uitproberen.

bunq business review en ervaringen (aandachtspunten)

Uit onze bunq Business review komt naar voren dat de goedkoopste rekening, de Easy Bank een zakelijke rekening betreft voor ondernemers met één bestuurder. Je krijgt dan ook één fysieke kaart en 1 IBAN. Bijzonder aan de rekening is dat je hem ook kunt openen in het buitenland. Met een Duits, Frans of Spaans rekeningnummer. De rekening is geschikt voor eenmanszaken, bv’s, vof’s, maatschappen, stichtingen en verenigingen met een volledig Nederlandse eigendomsstructuur zonder Stichting Administratiekantoor (STAK). De bunq Easy Bank zakelijke rekening heeft alle voordelen van de bunq Easy Savings rekening inclusief de volgende punten.

– Krijg 1 fysieke kaart en 1 IBAN.
– Doe mobiele betalingen met Apple/Google Pay
– Stuur instant payments
– Stel jouw unieke, altijd-aan betaallink in
– Beheer je geldzaken op bunq Web
– Automatisch betalingsverzoeken accepteren en plannen
– Eenvoudig overstappen met de Overstapservice

bunq business zakelijke rekeningen vergelijken

Vergelijk hieronder de verschillende zakelijke rekeningen van bunq of ga direct naar de website van bunq.

bunq business review en ervaringen

bunq business review 2023: Ontdek de verschillende zakelijke bankrekeningen van bunq

Ontdek bunq Business

Verzekerd tot 100.000 euro

Je saldo is beschermd tot €100.000 door het depositogarantiestelsel. Over een tegoed van maximaal 100.000 euro. Per rekeninghouder per bank.

Bunq Business voordelen

✓ Veelzijdige zakelijk rekening

✓ Innovatieve functionaliteiten

✓ Betaal met Google Pay of Apple Pay

✓ Aantrekkelijke rente

✓ Gratis (virtuele) prepaid creditcard

Conclusie: Bunq Business

Wanneer je op zoek bent naar een betaalbare zakelijke rekening voor je bedrijf waarbij jij als gebruiker echt centraal staat ben je bij bunq aan het juiste adres. Het is een moderne rekening met allerlei technische snufjes die je bij de grootbanken niet zo snel zult vinden. Je kunt nu eenvoudig overstappen met de overstapservice. Een ander pluspunt is dat je ook gebruikt kunt maken van de hoge spaarrente van 2,46%. De rente wordt wekelijks uitgekeerd. Bekijk product.

Open rekening

Top