Vanaf vandaag start Centraal Beheer Beleggen een speciale promotie: tot en met 65 EUR gratis welkomstbonus bij het openen van een beleggingsrekening en storting van €500. De campagne start direct en loopt tot en met 30 december 2022.

Centraal Beheer Bonusactie Beleggen

Heb je geld dat je een tijdje opzij kunt zetten? Dan is beleggen misschien iets voor jou. Het handige aan beleggen via Centraal Beheer is dat je zelf geen beleggingsexpert hoeft te zijn. Zij houden de beurs voor je in de gaten. En via de app kun je op elk moment bijstorten, opnemen en je rendement bekijken. Er is nu een actie. Je ontvangt € 65,- bonus als je voor het eerst een beleggingsrekening opent. En minimaal € 500,- inlegt. De actie loopt tot en met 30 december 2022. Bekijk de actievoorwaarden.

Centraal beheer bonusactie beleggen
Centraal Beheer Bonusactie Beleggen: De website van Centraal Beheer

Hoe doe ik mee aan de actie?

De actie geldt alleen voor nieuwe klanten. De actieperiode loopt tot en met 30 december 2022. Je doet mee als je uiterlijk 27 december een beleggingsrekening opent en minimaal € 500,- in 1 keer inlegt. Het kan namelijk een paar dagen duren voordat je rekening actief is. Je kunt per persoon 1 keer deelnemen aan de actie. De inleg van minimaal € 500,- moet binnen 1 maand na opening van uw beleggingsrekening gestort zijn.

Over Centraal Beheer Beleggen

Bij Centraal Beheer kun je kiezen uit 7 fondsen met elk een eigen risico en rendements­ontwikkeling. Van Voorzichtig tot Zeer Ambitieus. 

Rendementsontwikkeling stand 30 juni 2022

Je ziet in bovenstaande grafiek de rendementen tot en met 30 juni 2022. De rendementen voor 1 juli 2015 zijn teruggerekend met behulp van een historische simulatie. Er is gerekend op basis van de beleggingen in het fonds en de bijbehorende benchmarks. Rendementen zijn na aftrek van lopende kosten. Eventuele aankoop- of verkoopkosten zijn nog niet afgetrokken van het rendement. Rendementen uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.

Tips van Experts

De beleggings­experts maken van Centraal Beheer maken het je graag makkelijk. Als je wilt, hoef je nauwelijks naar je beleggingen om te kijken. Wil je toch de koersen volgen? Of iets meer weten over beleggen? Dan helpen ze je daar ook mee. Ook inspireren ze je graag met handige tips over beleggen.

Centraal Beheer Beleggen voordelen

✓ Besteed uit aan Experts

✓ Altijd op de hoogte via de app

✓ Elk moment inleggen en opnemen

✓ Online beleggen met elk gewenst bedrag

✓ Lage kosten

Hiernaast kreeg Centraal Beheer Fondsbeleggen 5 sterren op ‘ProductRating Prijs’ – MoneyView

Centraal Beheer bonusactie beleggen
Centraal Beheer bonusactie Beleggen

Centraal Beheer bonusactie Beleggen in 3 stappen

Open je beleggingsrekening

Naar de app of mijn Centraal Beheer

Kies je fonds en doe een aankoop

Bekijk Centraal Beheer bonusactie beleggen.

Disclaimer: Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg (deels) verliezen

Top