We hebben een nieuwe interessant broker in het finance segment. De broker voor makkelijk beleggen in aandelen, opties en ETF’s, Easybroker. In dit artikel onze Easybroker review en ervaringen. 

Wie is easybroker?

Easybroker is een introducing broker van Interactive Brokers Ireland Limited (IBIE). Dit betekent dat jouw beleggersrekening juridisch wordt geopend bij IBIE. Hierdoor hebben klanten van Easybroker toegang tot meer dan 100 beurzen in 30+ landen. Easybroker voegt waarde toe door het geven van uitstekende Customer Service en via het Beleggingsinstituut klanten van eerlijke educatie te voorzien. Er werken inmiddels 15 mensen en ze opereren vanuit Eindhoven.

easybroker review en ervaringen 2023

easybroker review 2023: De website van easybroker waar je een beleggingsrekening kunt openen

Hoe werkt het?

Dit lezen we op de website van Easybroker. Een huis wordt niet gebouwd zonder stevige fundering. Een topsporter doet niet mee aan de Olympische Spelen zonder training. Autorijden doe je niet zonder rijbewijs (als het goed is…). Een broker (zoals Easybroker) mag niet aan de slag zonder een vergunning. Wanneer je wilt starten met beleggen krijg je een gratis training, waar je de basis leert.

De training is verzameld en verwerkt in een reeks e-mails in samenwerking met het beleggingsinstituut. Wil je dit lezen? Easy, aanmelden kan met je voornaam en e-mailadres in het formulier op de website van Easybroker.

Easybroker review en ervaringen (aandachtspunten)

Uit onze Easybroker review en ervaringen komt naar voren dat het qua aanbod en functionaliteiten wel goed zit.

Markten

Wil je lokaal beleggen? Regionaal? Of juist internationaal? Alles kan, op ruim 100 beurzen in meer dan 30 landen. Maak je eigen selectie en handel vanuit één beleggingsrekening in aandelen, opties, futures, structured products, valuta, CFD’s, ETF’s en obligaties.

Tarieven

Hoe zit het met de kosten van Easybroker? De tarieven zijn goedkoop en simpel. Er zijn geen verborgen kosten of vage constructies. Je weet waar je aan toe bent. Hieronder zie je tarieven van belangrijke soorten producten zoals aandelen en ETF’s in Europa en Amerika.

Transactie Minimum Commissie per trade
Aandelen / ETF Europa €3 0.08%
Aandelen / ETF Amerika $3 $0,008/aandeel
Fondsen - 0.12%

Tools

Of je nu een beginnende investeerder bent of een doorgewinterde belegger: Easybroker biedt je door de samenwerking met Interactive Brokers de juiste tools, kennis en ondersteuning. Ontdek hier de drie belangrijkste tools.

1. Client portal om te handelen vanuit je browser, geen download nodig.

2. De mobiele applicatie zodat je terwijl je onderweg bent op de hoogte blijft van je posities

3. Trader Workstation (TWS), software ontwikkeld door Interactive Brokers voor de ervaren handelaar die alles wat met trading te maken heeft binnen 1 downloadbare applicatie wilt beheren, analyseren en uitvoeren.

Easybroker heeft een veelvuldig aanbod van analyse mogelijkheden.

Gratis account aanvragen

easybroker review tools metatrader

Rente over je vermogen

Bij Easybroker ontvang je rente over je cash vanaf omgerekend USD 10.000. Het rente-percentage is afhankelijk van je NAV wat staat voor Net Asset Value. Wanneer je NAV omgerekend onder de 100.000 dollar ligt, ontvang je een rente-percentage proportioneel aan jouw Net Asset Value. Wanneer je NAV omgerekend meer dan 100.000 dollar is, ontvang je het volledige rente-percentage. De rente vanaf €10.000 bedraagt 2,866%.

Over Interactive brokers

Wanneer je jouw geld bij een broker plaatst is het niet alleen belangrijk om te weten dat deze secuur met jouw gelden omgaat, maar ook dat de broker bestand is tegen een stootje. Bijvoorbeeld door een wisseling in beursklimaat, volatiliteit op financiële markten en onvoorziene omstandigheden.

Interactive Brokers Group is het moederbedrijf van IBIE (Interactive Brokers Ireland Limited), beursgenoteerd aan de Nasdaq (ticker: IBKR). Op geconsolideerde basis heeft IBG LLC meer dan $ 10,9 miljard aan eigen vermogen, meer dan $ 7,7 miljard boven de wettelijke vereisten.

Veiligheid

Easybroker B.V. (KvK 59606037) staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB). De AFM is verantwoordelijk voor het gedragstoezicht op financiële instellingen in Nederland. Easybroker werkt enkel samen met de meest liquide en solide partners. Onze voornaamste partner is Interactive Brokers. Je geld en belegde vermogen staat altijd op jouw naam op gescheiden bank- en bewaarrekeningen bij een systeembank. En zelfs als de broker, de vermogensbeheerder of de depotbank failliet zou gaan, kan niemand aanspraak maken op je belegde vermogen.

Easybroker voordelen

✓ Ruim 100 beurzen in meer dan 30 landen

✓ Gerust gevoel: AFM en DNB toezicht

✓ Lage tarieven, geen beheerkosten

✓ Juiste tools en ondersteuning

✓ ontvang 2,866% rente over je cash vanaf omgerekend 10.000 dollar

Rekening openen

Na het registreren met je telefoonnummer en verifiëren hiervan kun je starten met het openen van je Easybroker beleggingsrekening in 8 snelle stappen.

Conclusie Easybroker review

Uit onze Easybroker review komt naar voren dat wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare partij waar je flink op de kosten kunt besparen (mits je rekening houdt met onze aandachtspunten) Easybroker een goede keuze is. Er zijn volop analysemogelijkheden via het Traderworkstation platform (TWS) en voor beginners is er een cursus die je kunt volgen in samenwerking met het Beleggingsinstituut. Je kunt al starten vanaf €1,-. De beleggings app werkt goed en heeft handige technische snufjes. Nu met rente van 2,866% over je cash vanaf €10.000.

Gratis account aanvragen

Disclaimer: Beleggen kent risico’s. Je kunt in inleg (deels) verliezen.

Top