Iuvo biedt deze lente tot 8% rente bij het openen van een iuvoSave deposito, wanneer je als klant je account opwaardeert met tegoed. De actie is geldig voor bestaande en nieuwe klanten.

Iuvo actie aanbieding

Iedereen kan beginnen met sparen in p2p leningen door een storting op je account te doen bij IuvoSave met de lente promo. Waardeer je account op vóór 30 april 2024 en ontvang tot 8% rente.

Iuvo actie

Iuvo actie: Tot 8% rente op 12 maanden deposito IuvoSave

Hoeveel rente kan ik ontvangen met de actie?

Ontdek het P2p platform voor investeren in persoonlijke leningen iuvo en maak gebruik van de actie met 8% rente bij 12 maanden vast.

  1. iuvoSAVE: 8% vaste rente bij 12 maanden vast
  2. Access Finance and AXI Card: 1% higher interest than the standard rates;
  3. Easy Credit, Viva Credit, iCredit: Up to 2% higher interest than the standard rates.

Wacht niet langer – waardeer jouw account op voor 30 april en profiteer optimaal van deze speciale lenteaanbieding beschikbaar voor bestaande – en nieuwe klanten van iuvo!

De actie is geldig van 25.03 t/m 30.04.2024.

Het minimumbedrag om te investeren is 500 EUR. Het maximumbedrag is 1.000.000 EUR.

Je vind het promoproduct als vierde optie op de iuvoSAVE-pagina in de door jou gekozen valuta.

Waardeer op

Wat is iuvoSave?

IuvoSave is een alternatief voor jouw spaargeld. Er zijn geen ingewikkelde strategieën. je hebt ook geen ervaring nodig. Bij IuvoSave geniet je vooral van de voorspelbaarheid door de vaste rente en vaste looptijd. Je weet precies welk bedrag je ontvangt en wanneer je het ontvangt.

Is het veilig bij iuvoSave?

Jouw bij iuvoSAVE belegde geld wordt gebruikt door Management Financial Group (MFG). MFG is een voortdurend evoluerend fintech-ecosysteem, dat actief is op zeven markten in Europa, en binnenkort ook in India, Mexico en de VS.  Onderdeel van MFG zijn ruim twintig bedrijven op niet-bancair financieel gebied, waaronder iuvo en de initiatiefnemers Easy Credit, Viva Credit, iCredit, Access Finance en AXI Card. Sommige bedrijven van MFG zijn al bijna twintig jaar toonaangevend op hun respectievelijke markten! Ruim 8300 medewerkers werken aan de jaarlijkse miljoenennettowinst van MFG. De stabiliteit van MFG is een indicator voor de stabiliteit van jouw geïnvesteerde geld met iuvoSAVE. Investeer nu via iuvoSAVE met 8% rente. Laat uw spaargeld groeien met iuvo. Of lees onze iuvo review die we eerder schreven.

Bekijk actie

Tagged with →  
Top