Lloyds is een handelsnaam van Bank of Scotland plc, onderdeel van Lloyds Banking Group. Een groep die in 2009 is ontstaan uit een fusie tussen een aantal bekende Britse financiële instellingen, waaronder Lloyds en Bank of Scotland. Vandaag de dag zijn zij de grootste consumentenbank van Groot-Brittannië. In dit artikel onze Lloyds bank review voor 2023.

Lloyds Bank ervaringen

Lloyds Banking Group is sinds 1966 actief in Nederland met bancaire producten en diensten voor consumenten en bedrijven. Sinds 1999 bieden ze als eerste bank online hypotheken aan. Meer dan 100.000 Nederlanders hebben een hypotheek bij Lloyds afgesloten of een spaarrekening geopend. De spaarproducten zijn in Nederland alleen via internet te openen. Daardoor kunnen zij de voordelen van een kleine bank bieden. Zoals een goede spaarrente en eenvoudige, heldere producten. En doordat zij via internet opereren, heb jij altijd toegang tot je geld.

Lloyds Bank Internet Spaarrekening actie

In de zomer van 2010 kende Bank of Scotland een mooie spaaractie van 20 euro kado bij een internetspaarrekening. Wellicht zien we een dergelijke actie en een concurrerende rente ook bij de Lloyds bank internetspaarrekening in 2023?

Is sparen bij Lloyds Bank veilig?

Lloyds Bank is aangesloten bij het Duitse depositogarantiestelsel. Je spaargeld is net als in Nederland gegarandeerd tot €100.000,-. Ze beschermen jouw persoonlijke gegevens op internetpagina’s met SSL-encryptie. Dat zie je aan het gele slotje in jouw scherm en aan de “S” in https:// in de adresbalk van je browser. SSL staat voor Secure Sockets Layer. Je logt in met een gebruikersnaam, een wachtwoord en een mTAN. Een mTAN (Mobile Transaction Authorisation Number) is een sms met een code die je op jouw mobiele telefoon ontvangt. Zo zorgen ze ervoor dat alleen jij bij de gegevens kunt.

Voordelen Lloyds Bank Spaarrekening

Rente vanaf de eerste euro die je spaart

Op elk moment geld opnemen en storten

Geen kosten

Geen minimuminleg

Binnen 5 minuten aangevraagd

Lloyds internetspaarrekening openen

Je opent een spaarrekening volledig online binnen 10 minuten. Je spaargeld is goed beveiligd en gegarandeerd tot 100.000 euro. Er zijn geen kosten aan verbonden om een rekening te openen en je kunt ten alle tijden bij je spaargeld.

Rente Aanbieder Spaarrekening Waardering
0,85% Lloyds Bank Lloyds Bank
Internet Spaarrekening
Verder
Meer info

 

Top