Goed nieuws voor spaarders in Belgié. MeDirect maakt sparen weer interessant met nieuw online spaarboekje.

MeDirect, de online bank voor sparen en beleggen, pakt vandaag uit met een nieuwe spaarrekening. De ‘MeDirect Fidelity Sparen’ biedt spaarders 0,05% basisrente en 0,80% getrouwheidspremie. Een rente die aanzienlijk hoger ligt dan het wettelijke minimum dat de meeste grootbanken aanbieden. Spaarders die de moeite nemen om te vergelijken, kunnen hun spaargeld dus tot 8 keer meer laten opbrengen.

Philippe Delva, CEO van MeDirect: “We kregen vaak de vraag van klanten of we in de toekomst ook een gereglementeerde spaarrekening zouden aanbieden. De interesse in dit type rekening blijft groot, getuige het recordbedrag van €265,8 miljard dat geparkeerd staat op de gereglementeerde spaarrekeningen in ons land. Dat is opmerkelijk, wetende dat de meeste van die spaarrekeningen amper iets opbrengen. Tijd om daar iets aan te doen vonden we bij MeDirect.”
In het huidige lage renteklimaat is 0,05% basisrente en 0,80% getrouwheidspremie een heel aantrekkelijk aanbod.

Met de introductie van deze nieuwe spaarrekening is het volledige spaaraanbod herbekeken en besloten om de ME1 Spaarrekening niet langer aan te bieden.

Bezoek de website en open direct een spaarrekening.

Top