Vanaf vandaag start Openbank een speciale actie. Deze promo geeft klanten een welkomstbonus van 80 EUR voor de eerste 2.000 nieuwe klanten die met succes een zichtrekening openen tussen 18 oktober tot 2 november en minimaal 300 EUR storten.

Openbank actie aanbieding

Openbank start met een mooie actie. Wil je nog meer uit je rekening halen? Open dan nu een Openbank betaalrekening en krijg 80 EUR welkomstbonus.

De actie is exclusief voor nieuwe klanten. Bekijk hieronder de voorwaarden.

  • Je moet een natuurlijk persoon zijn, woonachtig zijn in Nederland, meerderjarig zijn en je aanmelden als nieuwe klant bij Openbank.
  • Je moet een Open Betaalrekening aanvragen in de periode van 18 oktober 2023 t/m 2 november 2023.
  • Je moet uiterlijk op 20 november 2023 de rekening activeren, de vereiste documenten ondertekenen en indienen, en minstens € 300 op de rekening zetten. Het saldo mag niet van een andere Openbank-rekening komen.
  • Er wordt slechts één vergoeding uitbetaald aan elke van de eerste 2.000 nieuwe klanten die aan de voorwaarden voldoet.
  • Bekijk de actie.

Over Openbank

Openbank is de 100% digitale bank van Banco Santander, met meer dan 1,8 miljoen klanten en 11 miljard euro aan fondsen. Openbank is opgericht in 1995. De bank won al diverse prijzen. Forbes: “beste bank in Spanje in 2019.

De bank geeft je nu 70 EUR als je een extra bedrag van 2.000 EUR stort op je Openbank betaalrekening.

Heb je nog geen Openbank rekening. Dan is dit hét moment om er eentje te openen! Ze hebben de voorwaarden verbeterd! Vraag je betaalrekening met spaarrente tot 3,00% aan en neem deel aan de actie. Je krijgt nu 3,00% rente zonder voorwaarden tot een bedrag van €300.000.

Veilig en vertrouwd

Net als bij alle andere Europese banken wordt jouw spaargeld beschermd door de Europese wet 2014/49/EU. Openbank is lid van het Spaanse depositogarantiefonds, dat spaar- en beleggingsgeld tot € 100.000 dekt. Het openen, aanhouden of annuleren van de Open Betaalrekening is kosteloos. Bovendien zijn binnenlandse overboekingen en binnen de EU in euro’s gratis. Bekijk de aanbieding van Openbank.

Registreer gratis

Dit is artikel is gesponsord door Openbank. Bewerking: Spaarrentesvergelijken.net

Top