Vanaf vandaag start Openbank een speciale actie. Deze promo geeft klanten een welkomstbonus van 50 EUR voor nieuwe klanten die met succes een spaarrekening openen tussen 20 mei en 5  juni 2024 en minimaal 1.000 EUR storten.

Openbank actie aanbieding

Openbank start met een mooie actie. Wil je nog meer uit je rekening halen? Open dan nu een Openbank betaalrekening en gekoppelde Welkom spaarrekening en krijg 50 EUR welkomstbonus. Gebruik de actiecode WELKOM50MEI.

openbank review en ervaringen 50 euro

Openbank actie mei / juni 2024: De website waar je de Open en Welkom spaarrekening kunt openen

De actie is exclusief voor nieuwe klanten. Bekijk hieronder de voorwaarden.

  • Je moet een natuurlijk persoon zijn, woonachtig zijn in Nederland, meerderjarig zijn en je aanmelden als nieuwe klant bij Openbank.
  • Je moet een Openbank Welkom spaarrekening aanvragen t/m 5 juni 2024.
  • Je moet uiterlijk op 5 juni 2024 de rekening openen, de vereiste documenten ondertekenen en indienen, en minstens € 1.000 op de rekening zetten.
  • De betaling van de vergoeding wordt uiterlijk 15 juli op je rekening bijgeschreven als je aan de voorwaarden voldoet.
  • Bekijk de actie.

Laat je geld voor je werken deze zomer

Verdien tot 3,65%* (tot de 7e maand, daarna 2,75%) op een spaarrekening of 3,45% op een 1-jaars deposito bij Openbank. Zet je geld aan het werk, zelfs wanneer je geniet van je vakantie. Bij de deposito’s zet je jouw geld voor een vaste periode weg tegen een vaste rente. Je kunt kiezen uit 6 maanden, 12 maanden, 1 jaar, 2 jaar, 3 jaar. 5 jaar, 7 jaar, 8 jaar en 10 jaar. De minimale inleg is €5.000. Het maximale depositobedrag is €1.000.000. Lees hier ook onze Openbank review die we eerder schreven over deze Europese spaar-aanbieder met interessante investeringsmogelijkheden.

Over Openbank

Openbank is de 100% digitale bank van Banco Santander, met meer dan 1,8 miljoen klanten en 11 miljard euro aan fondsen. Openbank is opgericht in 1995. De bank won al diverse prijzen. Forbes: “beste bank in Spanje in 2019.

De bank geeft je nu 50 EUR als je een extra bedrag van 1.000 EUR stort op je Openbank betaalrekening.

Heb je nog geen Openbank rekening. Dan is dit hét moment om er eentje te openen! Ze hebben de voorwaarden verbeterd! Vraag je betaalrekening met spaarrente tot 3,65% aan en neem deel aan de actie. Je krijgt nu 3,65% rente met voorwaarden tot een bedrag van €300.000.

Veilig en vertrouwd

Net als bij alle andere Europese banken wordt jouw spaargeld beschermd door de Europese wet 2014/49/EU. Openbank is lid van het Spaanse depositogarantiefonds, dat spaar- en beleggingsgeld tot € 100.000 dekt. Het openen, aanhouden of annuleren van de Open Betaalrekening is kosteloos. Bovendien zijn binnenlandse overboekingen en binnen de EU in euro’s gratis. Bekijk de aanbieding van Openbank.

Registreer gratis

Dit is artikel is gesponsord door Openbank. Bewerking: Spaarrentesvergelijken.net

Top