We hebben een nieuwe campagne in het financiële segment. Saxo Bank (Voormalig Binck Bank) bestaat uit 1 universeel aanbod met aanpassingen mogelijk voor jouw specifiek: Saxo Investeren & handelen account. In dit artikel onze Saxo Bank review en ervaringen.

Wie is Saxo Bank?

Saxo Bank is een volledig gereguleerde, toonaangevende speler en houdt zich aan strenge wettelijke voorschriften in 15 rechtsgebieden, inclusief Denemarken, het Verenigd Koninkrijk en Singapore en heeft een bankvergunning in Nederland (als handelsnaam van BinckBank N.V.), maar ook in Denemarken en Zwitserland. Ze hebben maar liefst 25 jaar ervaring in de beleggingssector. De broker heeft 810.000 klanten wereldwijd. Er werken honderden mensen bij de bank.

saxo bank review en ervaringen

Saxo bank review 2023: De website van Saxo waar je kunt beleggen. Ontvang tevens rente op je saldo

Zelf Beleggen (Keuze uit 40 beurzen en rond de 40.000 instrumenten)

Met het aanbod bij Saxo Bank zit het wel goed. Je kunt kiezen uit 40 beurzen en maar liefst rond de 40.000 instrumenten. Beleg onder andere in:

– Saxo Aandelen
– Saxo ETF’s
– Saxo Obligaties
– Saxo Beleggingsfondsen
– Saxo Futures
– Saxo (Beursgenoteerde) Opties
– Saxo Turbo’s

Platformen

Er is keuze uit drie type rekeningen op het platform van Saxo.

SaxoInvestor (voor investeerders en beginners)

Saxo Bank investors

 

SaxoTraderGo (voor Multi asset en mobiliteit)

saxo trader go-saxo-review-en-ervaringen

 

SaxoTraderPRO (voor daytraders & professionals)

Saxo trader pro_saxo-review-en-ervaringen

Binnenkort kun je ook kiezen voor laten beleggen door experts via SaxoWealthCare. Samen maken jullie een beleggingsplan dat aansluit bij de persoonlijke situatie. Bepaal je doel, risico, inleg en looptijd. Vervolgens zetten de experts geld voor je aan het werk. Dankzij slimme technologie bouwen en beheren ze jouw portefeuille tegen lage kosten.

Tarieven Saxo Bank

Er is een pakket voor elk type belegger. Je kunt kosteloos van beleggingspakket wisselen.

Green is voor de all-round belegger, die enkele aandelentransacties per maand doet en voor de lange termijn belegt. Met Green beleg je met het gebruiksvriendelijke SaxoInvestor platform.

Blue is de slimme keuze voor de actieve belegger, die vooral in opties en turbo’s handelt. Met toegang tot alle tools en functionaliteiten van SaxoTraderGO en SaxoTraderPRO.

Black is de beste keuze voor de actieve trader die dagelijks handelt op de beurs. Met scherpe tarieven en toegang tot alle tools en functionaliteiten van SaxoTraderGO en Pro.

Nu ook 2,62% rente op saldo

Bekijk hieronder een overzicht van tarieven voor de verschillende pakketten Green, Blue en Black voor aandelen, ETF’s en beleggingsfondsen.

tarieven saxo bank

Tarieven saxobank ETF_beleggingsfondsen

Waarom Saxo Bank?

Saxo Bank, heeft dankzij BinckBank in dezelfde markten een sterke online propositie. Of je als belegger zelf je stappen op de beurs wilt zetten of het liever hen over laat. Als je gaat beleggen, kies dan voor dé specialist. Saxo Bank helpt je op weg én zorgt dat je verstandige beleggingsbeslissingen kunt nemen.

180.000+ Dagelijkse transacties

2,62% rente op saldo

660.000+ Klanten wereldwijd

+16 miljard Geadministreerd vermogen

25+ jaar Ervaring in de beleggingssector

Hoe veilig is beleggen bij Saxo Bank?

Saxo Bank is een handelsnaam van BinckBank N.V. dat een Nederlandse bankvergunning heeft onder het Nederlands Depositogarantiestelsel. Je tegoeden zijn hierdoor verzekerd tot een maximum van € 100.000 per persoon per bank.

Klachten Saxo Bank

Natuurlijk kan het ondanks alles gebeuren dat er iets mis gaat. Het is dan belangrijk om contact te krijgen met Saxo Bank. Je kunt ze bellen en emailen.

Conclusie: Saxo Bank review en ervaringen

Uit onze review en ervaringen blijkt dat je een beter dan gemiddelde’ analyse- en handelsmogelijkheden geniet bij Saxobank. Hierdoor betaal je wel wat meer dan bij andere brokers zoals DEGIRO of eToro. Open hier een Saxo Bank beleggingsrekening.

Registreer gratis

Disclaimer: Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg (deels) verliezen.

 

Top