Spaarrentes Vergeljken rente zoeken

Er lijkt maar geen einde te komen aan de daling van de spaarrente. De driemaands euribor-rente daalt weer met enkele basispunten en noteert nu 0,387% op peildatum 28-05-2012. De spaarrente daalt verder.

Bij Centraal Beheer Achmea en MoneYou ging de spaarrente op vrij opneembare spaarrekeningen van 2,85% naar 2,75%. WestlandUtrecht Bank en Bank of Scotland gaan aan kop met een rente van 2,8 procent.

Bij de deposito spaarrekeningen krijg je nu de hoogste rente bij de Estlandse Bank BIGBANK. Zij geven momenteel een hoge rente van 3,70% voor 1 jaar vast. Estland is één van de best presterende economische landen in de EU op dit moment. Mocht je een jaar te lang vinden kun je bij MoneYou kiezen voor 6 maanden vast sparen tegen een rente van 2,90%.

Benieuwd naar de meest voordelige spaarrentes? Ga Spaarrentes Vergelijken op onze website. Bekijk spaarrekeningen en voorwaarden.

3 Responses to Spaarrente daalt verder

  1. W Klaas schreef:

    Ja ach , de banken kunnen lenen tegen 1 procent bij de ECB (Europesche centrale bank) dus waarom zouden ze spaarders aantrekken met een aantrekkelijke rente. Pas wanneer banken ons geld echt weer nodig hebben zullen ze ons weer lokken met een hoge spaarrente

  2. Harold Keijzer schreef:

    ik zou gewoon wat geld op een deposito spaarrekening zetten, sns bank is wel een constante bank bijvoorbeeld. Heb daar al jaren mijn spaargeld staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top