We hebben een nieuwe campagne in het financiële segment. Thuisborg, een platform voor verkopers en investeerder op de Nederlandse huizenmarkt. In dit artikel onze Thuisborg review en ervaringen.

Wat is Thuisborg?

Thuisborg richt zich op iedere woningbezitter in Nederland die zijn of haar woning wil verkopen. Om er hierna als huurder in te blijven wonen. Thuisborg gelooft in de Nederlandse huizenmarkt. In langjarig verhuurd vastgoed. En in verantwoord beheer daarvan. Stijgen de woningen in waarde? Dan profiteer je daarvan mee. Transparant en controleerbaar. Wil je meer rendement op jouw vermogen behalen? Profiteer dan van de prijsontwikkelingen op de Nederlandse particuliere woningmarkt. In de visie van Thuisborg. Investeren in de Nederlandse woningmarkt is het nieuwe sparen. En met je belegging maken zij langer zelfstandig thuis wonen voor senioren mogelijk.

thuisborg review en ervaringen

Thuisborg review: De website van Thuisborg waar je kunt investeren in particuliere woningen.

Woningwaarde Vastgoed Obligaties, Hoe werkt het?

De Woningwaarde Vastgoed Obligaties zijn bedoeld voor investeerders die willen beleggen in de prijsontwikkeling van de Nederlandse particuliere woningmarkt.

Met de aangetrokken gelden worden hypotheekvrije, goed verkoopbare en langjarig verhuurde woningen aangekocht. Daarnaast wordt er geïnvesteerd in de verdere ontwikkeling van het verzilveren van woningen. In de begeleiding van zowel huurders als investeerders. En in de website als digitaal platform met de daaraan gekoppelde dienstverlening.

Thuisborg koopt woningen aan en verhuurt deze terug aan bewoners. Het vrijgekomen vermogen kan worden gebruikt om zelfstandig te blijven wonen. Daarnaast koopt Thuisborg woningen aan om de overwaarde in te zetten voor vermogensplanning of aanvulling van inkomsten.

Ze bieden twee verschillende obligatie series aan: Obligaties Series TB21 en Obligaties Series TB22.

Obligaties Series TB21

Min. deelnamebedrag: €1.000
Vaste rendementsvergoeding per jaar: vanaf 4,5% – 6,5%

Klik hier voor meer informatie over de Obligaties Series TB21

Obligaties Series TB22

Min. deelnamebedrag: €100.000

Vaste rendementsvergoeding per jaar: vanaf 7% – 8%

Klik hier voor meer informatie over de Obligaties Series TB22

Online omgeving

Thuisborg biedt de mogelijkheid om online deel te nemen aan de Vastgoed Obligaties. Met een persoonlijke Thuisborg klant account kun je beleggingen en opgebouwde rendementen zien. De digitale omgeving maakt het het mogelijk om, snel en eenvoudig, nieuwe deelnames te doen binnen je eigen klant account.

thuisborg_online_omgeving_thuisborg-review

Mijn Thuisborg: Persoonlijke omgeving online

Duurzaamheid en risico

Er wordt gestreefd naar een eerlijke, objectieve vastgestelde aankoopprijs voor woningen. Daarbij waarborgen ze een betaalbare huur voor de mensen die hun woning verzilveren. Ze richten zich op een langdurige samenwerking met huurders en investeerders.

Raadpleeg vooraf goed het informatiedocument op thuisborg.nl voor een volledig inzicht in de kosten, rendement en risico’s. Wanneer je investeert in effecten loop je meer risico dan wanneer je spaart via je bank. Je hebt kans op een hoger rendement, maar ook op tegenvallende omstandigheden. De voornaamste risico’s zijn

Zekerheden

Zekerheid wordt geboden door de kwaliteit van het vastgoed dat wordt aangekocht en het onderhoud daarvan. Gewerkt wordt met onafhankelijke NWWI taxaties. En, waar nodig een bouwkundige keuring.

Daarnaast doet Thuisborg slechts een beperkte aanbetaling op het onroerend goed dat zij in bezit krijgt. Als uitgangspunt geldt dat Thuisborg maximaal 80% van de marktwaarde zal investeren voor de aankoop van een hypotheekvrije woning.

Voordelen Thuisborg

Investeer in verschillende obligaties, voor zowel de startende als de gevorderde belegger:

Investeren kan al vanaf EUR 1.000,-

Stap in met een max. rendement van 8,0%

Rente per kwartaal uitbetaald

Na 1 jaar kosteloos uitstappen per kwartaal

Geheel gratis en vrijblijvend advies

Conclusie: Thuisborg review en ervaringen

Dit product kan een interessant alternatief zijn voor mensen die op zoek zijn naar meer rendement op spaargeld. Thuisborg is namelijk een mooie manier om te investeren in de woningmarkt in Nederland. De doelgroep omvat voornamelijk senioren die wel fijn willen wonen, het liefst in hun eigen woning, maar die ook de waarde van die woning willen verzilveren. Vraag hier een gratis brochure aan.

Vraag meer informatie op

Benieuwd naar welke investeringsmogelijkheden er nog meer zijn? Je leest het op ons blog

Top