Waar vind ik de hoogste spaarrente:
spaarrentes

Als je spaart, wil je wel graag dat je geld meer opbrengt. Door te kiezen voor een spaarproduct met de hoogste rente laat je je spaargeld het beste renderen. Hierbij kun je kiezen voor een internetspaarrekening.

Deze kenmerkt zich door een variabele rente, onbepaalde looptijd, geen inlegverplichtingen en alle opname vrijheid. Zo kun je er dus steeds voor kiezen je spaargeld op een spaarrekening met het hoogste rentepercentage te zetten.

Tip: De hoogste spaarrente op een vrij opneembare spaarrekening bedraagt momenteel 1,90% bij SNS Bank Maxisparen

Waar vind ik de hoogste deposito rente?

Daarnaast kun je ook je geld storten op een zogenaamd spaardeposito. Je zet dan een vast spaarbedrag tegen een vooraf afgesproken rente voor een bepaalde periode vast. Dat kan voor een periode korter dan 1 jaar (korte termijndeposito) of voor een periode van 1 tot wel 10 jaar (lange termijndeposito). De hoogste spaarrente op een deposito spaarrekening bedraagt 3,35% bij Centraal Beheer Achmea Kijk hier voor de Hoogste spaarrente 1 jaar vast.

Normaalgesproken ontvang je via deposito sparen meer rente dan op een reguliere internetspaarrekening. Echter, sinds de economische crisis zijn de rentes op alle soorten spaarrekeningen fors gedaald en is het goed de hoogste rentes regelmatig te checken.

Spaarrekeningen vergelijken?

Via www.spaarrentesvergelijken.net vergelijk je dagelijks eenvoudig wat de hoogste spaarrentes zijn op de diverse rekeningen. Ook is het goed na te gaan wat de effectieve rentes zijn en of die per maand, kwartaal of jaar worden bijgeschreven.

In het algemeen geldt voor sparen: kies voor een spaarrekening met de hoogste rente, inclusief de beste voorwaarden. Let er eveneens op dat het rentepercentage hoger is dan de inflatie (tussen de 1% en 3% per jaar).

Kom je boven de vermogensgrens van € 21.139 (2013)? Tel dan eveneens de 1,2% vermogensbelasting bij het inflatiepercentage op. Doe je dat niet? Dan wordt je spaargeld alsnog minder waard. Alle spaarrentes vergelijken ? Vergelijk en kies de hoogste rente en beste voorwaarden op spaarrentesvergelijken.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top