De jaarlijkse belastingaangifte komt er weer aan.  Een moetje maar voor veel mensen levert het grote voordelen op. De termijn van de uitbetaling belastingteruggave 2017 hangt af van je situatie.

Tip: Spaar fiscaal aantrekkelijk !nu tegen toprente van 2,10%! Bekijk aanbieding >>

Belastingteruggave 2017 uitbetaling en uitleg

De belastingteruggave komt meestal rond de zomer. Op de site van de belastingdienst lezen wij: “Het bedrag dat op de aanslag staat, krijg je in maandelijkse termijnen. De 1e termijn ontvang je ongeveer 6 weken nadat je de voorlopige belastingteruggave hebt aangevraagd”.

Heb je voor 4 april 2017 je aangifte ingediend krijg je uiterlijk 1 juli 2017 een bericht van de belastingdienst of je geld terug krijgt.

Er is géén vaste datum wanneer je belastingteruggave 2017 wordt uitbetaald.

Wat te doen met belastingteruggave?

De belastingteruggave komt meestal rond de zomer. Veel banken bieden dan ook vaak hogere rentes rond die periode. Ook het vakantiegeld speelt daarin een rol. Enkele tips voor de belastingteruggaaf:

1: Stort je belastingteruggave op een spaarrekening

Loop geen rente mis en laat je belastingteruggaaf 2017 op een spaarrekening storten. Kijk direct bij welke bank je de hoogste spaarrente krijgt.

2: Zet spaargeld vast op een deposito

Als je de belastingteruggaaf voor een langere tijd kunt missen kun je overwegen om je spaargeld op een deposito te zetten. Vergelijk direct de hoogte deposito rentes

3: Extra aflossen op de hypotheek

Los extra af op je hypotheek en verlaag hiermee je maandlasten. Dit is een effectieve manier om maandelijks te besparen.

Deel via social media →
Top