Wees slim en betaal met een kredietkaart: Kredietkaarten worden over het algemeen gezien als elektronisch geld. In de Verenigde Staten is het de normaalste zaak van de wereld om te betalen met een kredietkaart, terwijl in Nederland dit fenomeen ook steeds populairder wordt. Velen zien het als voordeel om te betalen met kredietkaart omdat het snel en eenvoudig gaat en dat je geld uitgeeft dat je pas later hoeft te betalen aan de maatschappij. Indien je nog niet in het bezit bent van een kredietkaart is het aan te raden om dit artikel te lezen, zodat je de voordelen kunt zien van een kredietkaart.

De voordelen van een kredietkaart

De mensen die een kredietkaart hebben weten hoe het is om snel en gemakkelijk af te rekenen bij de kassa. De kaart hoeft alleen maar door de kaartlezer te worden gehaald en je bent in het bezit van een product. Tegenwoordig wordt het op steeds meer plekken mogelijk gemaakt om te betalen met een kredietkaart. In tankstations, warenhuizen, restaurants en zelfs online. Een kredietkaart heeft ook nog als voordeel dat je niet meer hoeft te lopen met contant geld. Volle portemonnees met munt- en briefgeld is vanaf nu verleden tijd. Schaf dus nu een kredietkaart aan en ervaar de voordelen ervan.

Het betalingsproces van de kredietkaart

Wanneer je aan het shoppen bent en je wilt betalen met je kredietkaart kun je dat heel simpel doen door de kaart aan de verkoopster te geven. Deze haalt het door het systeem en je bent de nieuwe eigenaar van het product. Maar hoe werkt deze betalingsprocedure? De kredietkaart wordt door de kaartlezer gehaald met magneetstrip richting de scanner die het nummer kan uitlezen. Het juiste bedrag wordt afgelezen vanuit de kassa waarna het systeem op zoek gaat naar het systeem van de kredietkaartmaatschappij. Vervolgens wordt het nummer met het juiste bedrag doorgegeven aan de maatschappij die daarna akkoord moeten geven voor de betaling. Dit gebeurt binnen enkele seconden en wanneer er akkoord wordt gegeven, komt er een bonnetje uit de kassa die de eigenaar van de kredietkaart moet ondertekenen. Aan het eind de maand krijgt de eigenaar de rekening toegestuurd van de maatschappij die dan moet worden betaald.

Kredietkaarten vergelijken

Vergelijk hieronder kredietkaarten o.b.v. totale kosten.

Tagged with →  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top