We hebben een nieuwe interessante campagne in het finance segment. Woolsocks, een gratis app voor geld managen en besparen. In dit artikel onze Woolsocks review en ervaringen.

Wat is Woolsocks?

Woolsocks is een gratis app voor geld managen. Je geldzaken kunnen veel tijd van je vergen. Het vinden van de beste koopjes, het identificeren van onnodige kosten, een overzicht van je financiële situatie, verstandig beleggen, het is lastig om het overzicht te houden. Voor veel mensen is het simpelweg te ingewikkeld geworden en kost het te veel tijd. Je kunt hierdoor letterlijk de controle over je financiën verliezen. Krijg een overzicht van al je bankrekeningen en bespaar geld dankzij cashback op dagelijkse uitgaven (bv. bij Lidl). Woolsocks is opgericht door twee van de DEGIRO founders. Een app met ervaring dus!. Woolsocks won in 2022 een award voor 1 van de beste innovatieve ideëen in Spanje.

Woolsocks review en ervaringen 2024

Woolsocks review en ervaringen: de website van Woolsocks waar je een gratis app kunt downloaden om te beginnen met besparen.

Hoe werkt het?

In de app kunnen gebruikers gratis al hun bankrekeningen connecten, en zo in één keer al hun uitgaven en inkomsten categoriseren. In dat overzicht is het kinderlijk eenvoudig om ongebruikte abonnementen te cancellen. Geld groeit vanzelf in de app. Dankzij Auto Rewards krijgen klanten automatisch een deel van hun uitgaven terug, zonder iets te hoeven doen, of veranderen. Er zijn in de Woolsocks app meer dan 35.000 winkels waar klanten cashback kunnen krijgen. Het geld dat verdiend wordt kan je direct laten uitkeren op je bankrekening, of laten groeien in je Savings Sock. Ook kan je je succes delen met goede doelen in Donations.

Woolsocks review en ervaringen (aandachtspunten)

Hieronder onze woolsocks review en aandachtspunten. Alle rekeningen die verbonden zijn aan de app (dankzij de PSD2 regels), zijn te zien in één geïntegreerd overzicht. Zowel inkomen als uitgaven worden automatisch gegroepeerd en weergegeven in inzichtelijke grafieken. Zo wordt in één blik duidelijk waar je geld naartoe gaat, waardoor je slimmer om kunt gaan met je uitgaven.

Beloningen

woolsocks review_rewards

Direct nadat je je rekeningen hebt gekoppeld begint het beloningen te regenen. Zowel online als instore aankopen bij specifieke winkels worden door de app geregistreerd. Cashbacks worden automatisch uitgekeerd. Dat is ongekend. Een Woolsocks gebruiker krijgt bijvoorbeeld, door bij de AH of de Lidl boodschappen te doen, standaard 0.5% van het aankoopbedrag terug. Online komt daar nog de mogelijkheid bovenop van een speciale deal met korting tot 35%. Alle beloningen komen terecht in de Saving Sock. Daar kan je het laten staan, maar ook uitkeren aan jezelf of aan een goed doel.

Doneren

Een gebruiker bepaalt zelf wat hij doet met zijn besparingen. Een optie is om het geld direct en automatisch te doneren aan een goed doel. Tot 5 verschillende doelen kunnen tegelijk worden gesteund in de app en je kan zelf bepalen hoeveel je elk doel geeft.

Sparen

Woolsocks biedt een spaarrekening zodat je gemakkelijker jouw spaardoel kunt bereiken. De rekening heeft een eigen IBAN, waardoor er geld verzonden en ontvangen kan worden. De spaargelden kunnen extra hard groeien, omdat er elk jaar een bonus toegekend wordt als de gebruiker alle besparingen en beloningen op deze rekening laat binnenkomen. Bovendien kun je er Cashback mee sparen en bonuspercentages verdienen. Elk jaar ontvang je een bonus van 3% over alle Cashback die je in jouw Savings Sock hebt. Als je geld van jouw gekoppelde bankrekening naar jouw Savings Sock overmaakt, ontvang je een bonus van 0,1% per jaar.

Slimmer uitgeven

woolsocks review en ervaringen_cancel-ongebruikte-abonnementen

Soms heb je geen idee meer waar al je geld naar toe gaat. Zo zitten er allerlei abonnementen die je al lang vergeten was, in je bankoverzichten verstopt. In de Woolsocks app kan je die beeindigen met één klik, gratis en voor niets.

Beleggen

In de komende maanden lanceren ze nieuwe features zoals bijvoorbeeld beleggen, waardoor je je besparingen nog harder kunt laten groeien. Alles om gewone mensen de controle over hun geld terug te geven.

Praktijkvoorbeeld app

Barry woont in Hilversum en is 30 jaar. Hij is de vader van een jong gezin, en de kosten van zo’n gezin lopen flink op. Hoewel hij best veel verdient heeft hij het gevoel dat dat geld er even makkelijk weer uitvliegt. En omdat hij een drukke baan heeft en ook tijd met zijn kinderen en vrouw wil doorbrengen heeft hij geen tijd om daar eens goed naar te kijken. Het eerste abonnement dat eruit kan is dat van de gym, daar komt hij sinds de geboorte van zijn tweede toch al nooit meer. Hop dat scheelt E350,- per jaar, in één klik. Dat gaat lekker. Dan ziet hij nog dat Disney abonnement. Dat hebben ze toch al uitgekeken. Weer een tientje per maand. Op zijn wekelijkse boodschappen krijgt hij een automatische cashback, dat zijn heel veel kleine beetjes. En als hij zijn grote aankopen ook nog eens met cashback doet, gaat het bedrag in zijn sok al snel naar een leuk bedrag. En dat voor een gratis app!

Is woolsocks veilig?

Woolsocks bezit dezelfde beveiliging en encryptie technologie als ’s werelds grootste banken. Ze volgen drie gouden regels om je privacy te beschermen: Ze zijn altijd open over welke gegevens ze van je hebben. Je kunt je gegevens op elk moment wijzigen of verwijderen. En ze gebruiken alleen de beste persoonlijke beveiligingsdiensten om jouw gegevens op te slaan.

Woolsocks ervaringen door echte klanten

woolsocks app ervaringen door echte klanten

Woolsocks, de app wordt uitstekend beoordeeld door gebruikers. 68% van de gebruikers geeft de Woolsocks app 5 sterren. De app wordt dus zeer positief ontvangen.

Voordelen Woolsocks app

✓ Bespaar op je aankopen

35.000 cashback deals

✓ Automatische rewards

✓ Cancel ongebruikte abonnementen

✓ Geheel gratis – geen verborgen kosten

Conclusie: Woolsocks review

Onze ervaringen met de Woolsocks app zijn zeer positief! Deze app komt op het juiste moment. Het is een tijd waarin alles duurder is geworden. Met deze app kun je kinderlijk eenvoudig automatisch besparen op je aankopen.

Je krijgt meer inzicht krijgen in je financiën. Cancel bijvoorbeeld ongebruikte abonnementen. Sparen kan in de app en beleggen wordt binnenkort ook toegevoegd als feature. De app wordt ook als uitstekend beoordeeld door review platform Trustpilot. Het enige wat je hoeft te doen is je bankrekening te koppelen aan de app.

Open direct een account (gratis) en koppel je bankrekening aan de app. Registratie is snel, eenvoudig en duurt 2 minuten.

Download gratis app

Top