We hebben een nieuw interessant spaarproduct voor kinderen in het finance segment. KinderToekomst sparen van ABN AMRO waarbij je kunt sparen voor je (klein) kind voor later. In dit artikel onze ABN AMRO KinderToekomst Spaarrekening review en ervaringen.

Over ABN AMRO Kindertoekomst sparen

ABN AMRO biedt een mooi spaarproduct voor je kind. Begin nu alvast met sparen voor je kind van 0 tot 18 jaar, want jouw kleine heeft straks waarschijnlijk grootse plannen. Met de KinderToekomst Spaarrekening van ABN AMRO geef je het goede voorbeeld en zorg je dat jouw kind later een vliegende start maakt. Of het geld nu gaat naar studie, reizen of een rijbewijs: het is vast en zeker goed besteed.

ABN AMRO KinderToekomst Spaarrekening review en ervaringen

ABN AMRO KinderToekomst Spaarrekening review: De website waar je de kinderspaarrekening van ABN AMRO kunt openen

Hoe werkt het?

Bij het openen van een spaarrekening voor uw kind is een belangrijke vraag: wanneer wil je dat jouw kind over het spaargeld kan beschikken? Bij de KinderToekomst Spaarrekening krijgt je kind op zijn 18e verjaardag volledige zeggenschap over de spaarrekening. Dit betekent dat je kind zelf bepaalt waar hij het geld aan uitgeeft. Dit hoeft dus niet per se de studie te zijn die je bijvoorbeeld in gedachten had.

Over de spaarrekening

De spaarrekening staat op naam van je kind. Sparen kan direct vanaf de geboorte. Jij als ouder beheert de rekening tot de 18e verjaardag van je kind. Jouw kind krijgt zeggenschap over het geld op de 18e verjaardag. De maximale garantie is €100.000. De rente bedraagt momenteel 1,65% en wordt jaarlijks bijgeschreven. De minimale inleg is €1.

De spaarrekening gebruiken

De ouder beheert de spaarrekening in de ABN AMRO app of Internet Bankieren. Alle rekeningen zijn in 1 overzicht te zien. Je maakt geld over naar de spaarrekening via je eigen ABN AMRO betaalrekening. Heb je nog geen rekening bij de ABN AMRO dien je wel ook een betaalrekening te openen. Geld opnemen gaat via een jongerenrekening op naam van je kind. Inleggen en opnemen mag altijd zonder kosten.

De spaarrekening aanvragen

De wettelijke vertegenwoordiger opent de KinderToekomst Spaarrekening. Houd het BSN van je kind bij de hand. De spaarrekening is kosteloos als je een ABN AMRO betaalrekening hebt. Je hebt zelf een betaalrekening ( € 2,95  per maand) nodig.

Bonusrente

De bonusrente is op dit moment  0,15% . Deze rente geldt voor de saldoklasse € 0 tot en met € 1.000.000. Boven de genoemde saldoklasse wordt geen rente vergoed. De bonusrente op de KinderToekomst Spaarrekening wordt uitgekeerd over spaargeld dat een heel kalenderjaar op de rekening blijft staan.

Voordelen van KinderToekomst Sparen

✓ Openen kan van 0 tot 18 jaar

✓ Rente van 1,65% p.j.

✓ Bonusrente 0,15%

✓ € 10 spaargeld cadeau

✓ Woezel & Pip-boekje als welkomstcadeau

Conclusie ABN AMRO KinderToekomst Spaarrekening review

Uit onze ABN AMRO kinderToekomst Spaarrekening review komt naar voren dat dit een spaarrekening betreft zonder voorwaarden. Als je het geld laat staan krijg je wel een bonusrente van 0,15% en kun je in totaal 1,65% rente behalen. Natuurlijk wil je het beste voor je kind(eren). Daarom is het belangrijk dat je verantwoorde beslissingen neemt. Wil je een deel van je geld in beweging brengen? 84% van de ABN AMRO klanten met kinderen heeft een spaarrekening. Open de KinderToekomst Spaarrekening vóór 1 oktober 2023, dan storten ze de €10 drie maanden na het openen op deze nieuwe rekening.

Open rekening

 

Top