Bij Bigbank uit Estland met een Nederlands klantenservice kun je nu sparen tegen 1,30% rente. Start nu met Bigbank Flexibel sparen met een hoge rente. Er geldt geen minimum inleg. Op deze spaarrekening kan op elk wenselijk moment geld gestort of opgenomen worden, van en naar een Nederlandse tegenrekening, zonder bijkomende kosten.

Wat is Bigbank flexibel sparen?

Met Bigbank Flexibel Sparen kun je, geheel kosteloos en online, sparen tegen een aantrekkelijke variabele rente. Je ontvangt momenteel een variabele rente die aanzienlijk hoger is dan de spaarrente van jouw huisbank. De grootbanken noteren namelijk per vandaag 0,25% rente. Je kunt op elk wenselijk moment je spaargeld opnemen of aanvullen. Uiteraard is je saldo bij de Bigbank gegarandeerd tot 100.000,- euro (inclusief opgebouwde rente). Bijkomend voordeel is dat je een eigen Nederlandse tegenrekening kunt kiezen.

Rente Aanbieder Spaarrekening Waardering
3,30% Bigbank Bigbank
Flexibel Sparen
Verder
Meer info

Sparen bij Bigbank, is dat veilig?

Door de aanscherping van de Europese unie over het depositogarantiestelsel geldt er sinds 2012 een regel dat banken binnen de EU een vergelijkbare dekking moeten bieden van maximaal 100.000 euro per rekeninghouder, per bankvergunning. Estland hoort ook bij de EU en deze garantie geldt dus ook voor spaarders bij Bigbank. De bank is nu zo’n tien jaar in Nederland en is momenteel erg in trek bij Nederlanders.

Zet je geld aan het werk in 2023

bigbank spaarrente_bigbank in trek

Bigbank Flexibel Sparen vs grootbanken (01-01-2023)

Aanbieder Rente spaarrekening Rente inkomsten*
Bigbank 1.55% €465
ABN Amro 0.25% €75
Rabobank 0.25% €75
ING 0.25% €75

We rekenen in dit voorbeeld met €30.000 spaargeld op jaarbasis. Zoals je ziet loont het momenteel zeer de moeite over te stappen naar Bigbank. De bank uit Estland heeft momenteel de hoogste rente op een flexibele spaarrekening in de eurozone.

Voordelen Bigbank spaarrekening

Flexibel, op ieder gewenst moment bedragen bijstorten en opnemen

Aantrekkelijke rente van 1,30% p/j

Je kiest een eigen Nederlandse tegenrekening

✓ Er is geen minimum inleg

Je geld is verzekerd tot 100.000,- euro.

Bigbank spaarrekening openen

Meld je hier aan en open een Bigbank spaarrekening. Het openen van een Flexibel Sparen rekening is eenvoudig. Je meld je aan als klant doormiddel van het registratie formulier. Nadat je bent geïdentificeerd versturen ze jouw inloggegevens toe, waarna je zelf een Flexibel Sparen rekening kunt afsluiten.

Open rekening

Top