We hebben een nieuw interessant beleggingsproduct in het finance segment. Bridgefund Beleggen waarbij je kunt beleggen in kortlopende leningen aan Nederlandse MKB-bedrijven. In dit artikel onze Bridgefund Beleggen review en ervaringen.

Over Bridgefund Beleggen

BridgeFund is in 2018 opgericht en bestaat uit een team van ambitieuze professionals. Daarnaast wordt BridgeFund bijgestaan door een aantal ervaren investeerders. Deze investeerders spelen een sterk adviserende rol binnen BridgeFund.

Iedereen die geld heeft weet dat dit snel minder waard wordt als je er niets mee doet. Sterker nog, geld dat geen waarde creëert doordat het niets doet terwijl er kansen zijn om te investeren, is ronduit waardeloos vinden ze bij BridgeFund.

Door te beleggen bij BridgeFund geef je je geld de kans om te doen waar geld voor bedoeld is: de wereld in beweging brengen. Het geld beleg je in een zeer gespreide portefeuille van verantwoorde leningen aan MKB-ondernemers. Bedrijven die ons strenge data-gedreven acceptatieproces succesvol hebben doorlopen.

bridgefund beleggen review en ervaringen 2024

BridgeFund beleggen Review 2024: Beleg in kortlopende leningen aan het Nederlandse MKB tegen 5,25% p/j

Hoe werkt het?

Heb je een ton spaargeld en wil je weten wat je daar mee kunt doen? Bij Bridgefund kun je nu spaargeld beleggen in MKB-ondernemers. De minimale inleg is 100.000 euro. Jouw inleg wordt gespreid over 4.500+ MKB-ondernemingen voor een laag risico. Looptijd is flexibel, 1, 2 of 3 jaar. Met een flexibele looptijd is je belegging dagelijks opzegbaar. Je kunt een vast rendement behalen van 5,25%. De rente wordt maandelijks uitgekeerd. Vraag hier een brochure op.

BridgeFund Beleggen review en ervaringen (aandachtspunten)

Banken trekken zich steeds meer terug uit de markt voor kleine zakelijke leningen. En dat terwijl het kleinbedrijf zo’n 95% van alle bedrijven in Nederland vertegenwoordigt. Gelukkig zijn er de laatste jaren veel FinTech bedrijven, zoals BridgeFund, opgestaan om werkkapitaal mogelijk te maken voor deze helden van de Nederlandse economie. Het mooie is dat ook jij hier met jouw belegging aan kunt bijdragen.

Snelgroeiende markt

De markt voor alternatieve financiering groeit. Zeker nu ondernemers steeds meer doorhebben dat banken liever geen aandacht aan ze besteden. Het marktaandeel voor kleine zakelijke leningen wordt voor alternatieve financiers zoals BridgeFund steeds groter. En dat is goed nieuws voor beleggers. Want hoe groter het aantal ondernemers dat Partijen zoals BridgeFund aan financiering helpen, des te groter de spreiding.

bridgefund beleggen totaal non bancaire financiering

Spreiding

De nummer 1 regel van beleggen is dat je moet spreiden om het risico te verkleinen. Bij BridgeFund hoef je je daar in ieder geval niet druk om te maken. Je inleg is bij hen verspreid over meer dan 4500 kortlopende leningen aan ondernemers uit diverse sectoren. Ondertussen blijft het portfolio doorgroeien en de spreiding dus ook.

bridgefund beleggen review_spreiding

Stabiel rendement tot 5,25%

Zet je geld voor 3 jaar vast en ontvang 5,25% rente per jaar. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een flexibele looptijd met 4,25% rente. Wat je ook kiest, in tegenstelling tot handelen op de beurs of (nog erger) crypto is het rendement op je inleg bij BridgeFund altijd stabiel en dus lekker voorspelbaar. Dat maakt het een geschikt onderdeel van elk beleggingsportfolio. Wanneer je nu je geld aan het werk zet is jouw jaarlijkse rendement €4.240 op een looptijd van 1 jaar met een rente van 4,25%.

geld aan het werk zetten wat doen met spaargeld beleggen in MKB leningen Bridgefund_wat-doen-met-een-ton

Inleg vanaf €100.000. Maandelijks vaste uitkering. Spreiding over 4.500 leningen. We hebben geen rekening gehouden met belastingen.

110% dekking van het fonds

Beleggen bij BridgeFund werkt als volgt: je legt minimaal € 100.000,- in het fonds en vanuit dit fonds verstrekt BridgeFund kleine, kortlopende leningen aan talloze ondernemers een streng kredietbeoordeling proces succesvol hebben doorlopen. Elke euro die in het fonds wordt belegd, wordt voor 110% gedekt. Dat komt omdat een deel van de rente die ondernemers betalen over hun lening hier speciaal voor wordt gereserveerd.

Bridgefund beleggen dekking

BridgeFund reviews op Trustpilot

Wat zeggen andere beleggers over BridgeFund? 82% van de mensen die een review hebben achtergelaten voor BridgeFund op Trustpilot gaf 5 sterren o.b.v 2070 reviews. Dit betekent dat de gemiddelde gebruiker zeer tevreden is.

BridgeFund Beleggen voordelen

✓ Beleg vanaf €100.000

✓ Looptijd flexibel, 1, 2 of 3 jaar

✓ Maandelijkse rente uitkering

✓ Gespreid portfolio over 4.500+ kortlopende leningen

✓ Vast rendement tot 5,25% per jaar

Conclusie: BridgeFund review en ervaringen

Een bijdrage leveren aan een betere wereld, dat willen we allemaal. Duurzaam beleggen wordt steeds populairder. Dat hoeft niet alleen maar over een groenere wereld te gaan, ook beleggen met een maatschappelijk doel hoort daarbij. Het is mooi dat je geld kunt investeren in iets wat kansen mogelijk maakt voor ondernemers. Bij BridgeFund Beleg je gespreid en tegen een goede rente. De rente wordt maandelijks uitgekeerd.

Vraag meer informatie op

Disclaimer: Je belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Top