Met ingang van 16 juli 2023 is de rente voor het product “bunq Easy Savings” verhoogd van 2,01% naar 2,46%. Hiermee biedt bunq bank het meest aantrekkelijke rentepercentage op de Nederlandse markt. Deze renteverhoging biedt je de mogelijkheid om meer rendement te behalen uit je spaargeld.

Sparen bij bunq via app

Ontvang binnen enkele minuten een gratis spaarrekening om een hoge rente te verdienen, die wekelijks wordt uitbetaald. Alles wat je nodig hebt is jouw telefoon en ID om te beginnen. Je ontvang nu 2,46% rente op je spaargeld zonder er iets voor te hoeven doen. Beleef bunq Easy Savings: hoge rente zonder gedoe! Er zijn geen extra rekeningen nodig.

Vergelijk alle spaarrentes op spaarrekeningen en -deposito’s.

Aanmelden

Het enige wat je nodig hebt, is de bunq app en een geldig identiteitsbewijs om je identiteit te verifiëren. Bij aanmelding krijg je een maand gratis “easy green”, het uitgebreide abonnement van Bunq (17,99 per maand). Via de groene button in de app kun je voor het gratis abonnement “easy savings” kiezen. Zo zit je dus nergens aan vast en kun je alleen de spaarrekening blijven gebruiken. Open hier je bunq spaarrekening in slechts 5 minuten tijd.

Meer weten over sparen bij bunq? Lees onze bunq easy savings review.

Open rekening

Tagged with →  
Top