Met ingang van 2 augustus 2023 is de rente voor het product “Flexibel Sparen” verhoogd van 2,60% naar 2,70%. Hiermee biedt Bigbank opnieuw één van de hoogste rentepercentages op de Nederlandse markt. Deze renteverhoging biedt je de mogelijkheid om meer rendement te behalen uit je spaargeld.

Flexibel sparen Bigbank

Deze renteverhoging geldt voor alle bestaande en nieuwe Flexibel Sparen rekeningen bij Bigbank, en automatisch zal worden doorgevoerd op 2 augustus 2023. Dit betekent dat als je al een Flexibel Sparen deposito hebt, je geen actie hoeft te ondernemen om van de hogere rente te profiteren. Ben je nog geen Flexibel Sparen deposito houder, dan kun je dit eenvoudig en kosteloos aanvragen via je persoonlijke omgeving op de website van Bigbank.

Vergelijk alle spaarrentes op spaarrekeningen en -deposito’s.

Deposito sparen

Naast Flexibel Sparen biedt Bigbank in Nederland ook al meer dan 10 jaar spaardeposito’s aan. Deze spaardeposito’s hebben een vaste looptijd en een vaststaand rentepercentage gedurende de hele looptijd. Het rentetarief voor deze deposito’s is afhankelijk van de looptijd en kan oplopen tot wel 3,5%. Dit biedt u de zekerheid van een vaststaande rente gedurende de looptijd van uw deposito. Bekijk het depositoaanbod van Bigbank hier.

Meer weten over Bigbank? Lees onze review over Bigbank.

Open rekening

Top