Wanneer je op zoek bent naar een kortlopend deposito met de hoogste rente kan het nogal zoeken zijn. Er zijn meerdere banken met een hoge rente momenteel. De Franse Orange Bank (te openen via bemiddelaar Raisin) verhoogt per maandag 10 juni de rente op haar 3 maanden deposito naar 3,55%.

Orange Bank deposito omhoog

Orange Bank deposito rente omhoog: De website van Raisin vanwaaruit je een deposito kunt openen bij de Franse Orange Bank

Orange Bank biedt nu een rente van 3,55% op een 3 maanden deposito. De bank pakt hiermee de nummer 1 positie op de markt in juni (2024)

Hoogste rente van alle deposito’s zonder voorwaarden (juni 2024)

Hieronder een overzicht van deposito’s met de hoogste rente in Europa die je online kunt openen. Of bekijk de top 5 hoogste spaarrente in Europa en wereldwijd.

  1. Orange Bank (via raisin) – 3,55% – Frankrijk
  2. PayRay Bank (via raisin) – 3,55% – Litouwen
  3. Banca CF+ (via raisin) – 3,50% – Italië
  4. Bigbank – 3,50% – Estland
  5. Centraal Beheer – 2,70% – Nederland *

Bovenstaande aanbieders zijn allen gelieerd aan een Europees depositogarantiestelsel waarbij je geld verzekerd is tot €100.000. * Open eerst een Centraal Beheer Renteplús rekening.

Relatief nieuwe aanbieder van deposito sparen in Nederland

Orange Bank is een relatief nieuwe speler op de Nederlandse markt. De deposito’s zijn te openen via bankenplatform Raisin. Raisin is een bemiddelaar in spaarrekeningen. Bovendien is de geboden rente bijna 1.5x zo hoog als bij de grootbanken ABN, Rabobank en ING. De gemiddelde rente bij genoemde banken ligt op 2,00%. Terwijl Orange Bank inmiddels 3,55% rente biedt tot €100.000 saldo.

Orange Bank Deposito 3 maanden omhoog

Dat de rente bij Orange Bank omhoog gaat is opvallend aangezien de ECB de rente onlangs verlaagde met 0,25 basispunt naar 3,75%. De meeste banken zullen de aankomende week de rente verlagen. Trade Republic naar 3,75% op saldo. Santander Consumer Bank gaat naar 3,35%.

Over Orange Bank

Orange Bank werd opgericht in 2017 en is een volledige dochteronderneming van telecombedrijf Orange Group. De bank biedt financiële diensten en producten ontwikkeld voor mobiel gebruik door klanten, met geavanceerde innovaties en in sterk samenspel met de telecomactiviteiten van Orange. Klanten kunnen gebruik maken van een volledig spectrum aan producten voor alle dagelijkse bankzaken, in het bijzonder spaarrekeningen, consumentenkredieten en verzekeringen, met feilloze integratie van de nieuwste technologische oplossingen.

Orange Bank is een gereguleerde kredietinstelling en aanbieder van beleggingsdiensten met meer dan 800 medewerkers en 2 miljoen klanten, en staat onder toezicht van de Franse financiële autoriteit Autorité de Contrôle Prudentiel et de Résolution (ACPR).

Wij hebben nu tijdelijk een exclusieve actie met Raisin waarbij je tot €100 welkomst cadeau kunt ontvangen. Alleen via deze link.

Registreer bij Raisin

Top