Renault Bank lanceert nu ook spaardeposito’s. Door de goede samenwerking met bankenplatform Raisin introduceert de bank nu ook termijndeposito’s met looptijden van 3 tot 5 jaar. De bank biedt met 4,30% p.j. op 5 jaar looptijd de hoogst beschikbare spaarrente in Nederland. De rente is zeer concurrerend.

Renault Bank – over de bank

RCI Banque S.A., een dochteronderneming van de Renault Group, is een Franse bank die gespecialiseerd is in autofinancieringen en diensten voor de klanten en dealernetwerken van de Alliantie Renault-Nissan-Mitsubishi.

Sinds 2012 trekt RCI Banque S.A. spaargeld aan in 7 landen. Per eind december 2020 bedroeg het totaal aangetrokken spaargeld € 20,5 miljard, ofwel 43% van de netto activa.

Renault bank is al een tijd actief op de Nederlandse spaarmarkt met een vrij-opneembare spaarrekening die gretig aftrek vond bij Nederlandse spaarders door de bekendheid van het merk en de betrouwbaarheid van het platform.

Onder de handelsnaam Renault Bank biedt RCI Banque S.A. een veilige plek voor uw spaargeld, een dagelijks opvraagbare spaarrekening, met aantrekkelijke voorwaarden. Het staat bekend als modern, simpel, transparant en veilig.

renault bank keurmerk depositoOnlangs won het product nog een prijs van MoneyView. MoneyView monitort realtime vrijwel alle financiële retailproducten van banken en verzekeraars in Nederland: van relatief eenvoudige spaarrekeningen tot en met complexe producten als hypotheken en collectieve pensioenen.

Renault Bank Deposito’s

Sinds vandaag kun je ook kiezen uit drie termijndeposito’s bij Renault Bank. Je kunt kiezen uit 3, 4 of 5 jaar vast tegen een beste rente.

Rente Aanbieder Spaarrekening Waardering
3,27% Renault Bank Renault Bank
3 jaar Deposito
Verder
Meer info
3,20% Renault Bank Renault Bank
5 jaar Deposito
Verder
Meer info

Minimale inleg

De minimale inleg op een termijndeposito bij de Franse Renault Bank bedraagt €5.000.

Maximale inleg

De maximale inleg op een termijndeposito bij de Franse Renault Bank bedraagt €100.000. €100.000 is tevens het maximale rentegevende saldo.

Frequentie rentebetaling

Uitkering totale rente op vervaldatum. Bij meerjarige producten wordt de rente jaarlijks gekapitaliseerd op het deposito (i.e. rente-op-rente)

Rente bijgeschreven op depositorekening of gekoppelde rekening

De totale (samengestelde) rente wordt op de vervaldatum bijgeschreven op de zogenaamde Raisin-rekening, de tegenrekening voor alle deposito’s/spaarrekeningen geopend via Raisin.

Mogelijkheid tot vervroegd beëindigen

Mogelijk bij overlijden (inclusief tot datum van overlijden opgebouwde rente). Alleen gehele inleg op te nemen, niet in delen.

Volledige naam van de bankvergunning

RCI Banque S.A – handelsnaam: Renault Bank

Depositogarantiestelsel

Depositogarantiestelsel van Frankrijk (beheer door het “Fonds de Garantie des Dépôts et de Résolution.”). Dekking t/m EUR 100.000 per rekeninghouder per bank.

Renault Bank Deposito openen – hoe werkt het?

Renault Bank is een buitenlandse bank uit Frankrijk en wordt in Nederland vertegenwoordigd door Raisin. Je dient eerst te registreren. Renault Bank biedt momenteel de hoogste rente op deposito’s in Europa. Er dient een Raisin rekening geopend te worden (gratis) die vervolgens aan het deposito gekoppeld wordt. Na

het invullen van je NAW gevevens en een korte videoverificatie kun je starten met geld overmaken naar je Raisin-rekening. Dit product valt onder het Franse garantiestelsel. Liever eerst meer weten over Raisin? Lees hier onze Raisin review.

Registreer gratis

Tagged with →  
Top