Je wilt beleggen in Bitcoin of meer informatie vergaren waarom je er in zou moeten beleggen. Het lijkt alsof iedereen in de ban is van het digitale goud. De Bitcoin blijft records breken. In dit artikel geven wij antwoord op jou prangende vragen: Wat zijn Bitcoins nu eigenlijk? En waar kan je het beste beleggen in Bitcoin?

Inhoudsopgave

Wat zijn Bitcoins?

Bitcoin (afgekort BTC) is een cryptovaluta en een mondiaal betaalmiddel. Het is de eerste gedecentraliseerde digitale munt die werkt zonder centrale bank of centrale beheerder.

Het netwerk is peer-to-peer en de transacties gebeuren tussen de gebruikers onderling, zonder tussenpersoon. Deze transacties worden geverifieerd via netwerk nodes door het gebruik van cryptografie en worden opgeslagen in een openbare gedistribueerde database, gekend als een blockchain, waar gemiddeld eens in de 10 minuten een blok aan wordt toegevoegd.

Het concept van een blockchain is in 2009 geïmplementeerd als opensourcesoftware onder de naam Bitcoin door Satoshi Nakamoto (pseudoniem van een onbekende persoon of groep). Satoshi (afgekort sat) werd later ook de naam van de kleinste rekeneenheid van bitcoin: 1 satoshi = 1/100.000.000 bitcoin (één honderdmiljoenste van één bitcoin) of 0,01 microbitcoin.

Het eerste blok op de bitcoinblockchain, werd op 3 januari 2009 gegenereerd en bevatte de tekst: “The Times 03/Jan/2009 Chancellor on brink of second bailout for banks”. De eerste bitcointransactie werd verstuurd door Satoshi Nakamoto naar Hal Finney op 12 januari 2009. Vanaf die dag tot begin 2016 vonden ongeveer 100 miljoen bitcointransacties plaats. In 2020 was dit opgelopen tot 300 miljoen. Bron: Wikipedia

De belangrijkste cryptomunt bereikte 10 november 2021 de waarde van 68.000 dollar (59.300 euro). Kort daarna schoot de prijs weer iets onder die mijlpaal. 

koersverloop bitcoin_beleggen-in-bitcoin
Bitcoin koersverloop 2021. Bron: Bitvavo.nl

Wat houdt beleggen in Bitcoin in?

Je belegt in een digitale crypto valuta. Het zou traditionele valuta als de euro en dollar op termijn kunnen vervangen als betaalmiddel.

Al je belegde geld staat veilig online in een digitale – of een offline wallet in de vorm van een extra beveiligde USB stick. Ik gebruik zelf de Ledger Nano S. Dit noem je een cold wallet, omdat je het offline bewaard.

Anders dan fysiek aankopen van de Bitcoin kun je ook actief handelen in een CFD (Contract For Difference). Hiermee kan geprofiteerd worden van een koersstijging of-daling van een onderliggend product, de Bitcoin.

Je kunt Beleggen in Bitcoins voor de langere termijn (Buy & Hold strategie) of dagelijks actief beleggen in Bitcoin door te kopen en/of verkopen van de munt (daytrader).

Er gaat een verhaal dat in mei 2010, toen de bitcoin nog een nieuwe uitvinding was, een man uit Florida 10.000 bitcoins bood aan iemand die hem twee pizza’s aan huis zou kunnen leveren. Daarmee wilde hij laten zien hoe simpel een commerciële transactie met de virtuele munt was.

Beleggen in Bitcoin_bitcoin_pizza-day
Ieder jaar rond mei is er Bitcoin Pizza dag

Een paar dagen later smulde Laszlo Hanyecz van zijn pizza’s, maar als hij het bij een simpele boterham had gehouden en zijn virtuele munten had laten zitten waar ze zaten, zou de Amerikaan nu multimiljonair zijn. Bekijk hieronder de huidige waarde van één bitcoin in dollar. Nu wordt elk jaar op 22 mei ‘Bitcoin Pizza Day’ gevierd.

Risico’s van beleggen in Bitcoin

Geen enkele investering is zonder risico. Centrale Banken, waaronder de Nederlandsche Bank, waarschuwen voor de risico’s. De koers van de Bitcoin is erg instabiel. De volatiliteit kan ervoor zorgen dat je een hoog rendement behaalt. Wanneer je niet oppast, kan de hoge volatiliteit er ook voor zorgen dat je een fors bedrag verliest.

Een ander risico van Bitcoins is het feit dat het depositogarantiestelsel zoals voor spaarrekeningen tot €100.000 voor de Bitcoin niet van toepassing is. Dit komt omdat er geen centrale uitgever van de Bitcoin is die aansprakelijk kan worden gesteld.

Op juridisch vlak zijn er daarnaast ook nog de nodige vragen. De anonimiteit van de Bitcoin maakt het interessant om de munt te gebruiken bij malafide transacties en het financieren van illegale praktijken.

Het is dus belangrijk om je bewust te zijn van de risico’s wanneer je gaat beleggen in de Bitcoin. Je kan je volledige inleg verliezen. Ook bestaat er het risico dat je bestolen wordt bij het fysiek opkopen van Bitcoins.

Timing bij beleggingen in bitcoins

Timing is everything wanneer je gaat beleggen in bitcoins: dit komt doordat de koers van de cryptomunt fors kan schommelen. Dit wordt ook wel volatiliteit genoemd.

Het probleem met timing is dat dit erg lastig is: het lukt maar weinig mensen om de markt goed te voorspellen. Het kan daarom slim zijn om dollar cost averaging toe te passen. Je koopt dan periodiek bitcoins op waardoor je zowel op de diepte- als hoogtepunten inkoopt. Natuurlijk kan je de strategie een beetje aanpassen naar de situatie: wanneer de koers flink gezakt is, kan je extra bijkopen en wanneer de koers flink is gestegen kan je zelfs wat bitcoins verkopen.

Wat zijn de voordelen van beleggen in Bitcoin?

Beleggingen in bitcoin kan erg voordelig uitpakken. Zeker wanneer je actief handelt, kan je optimaal profiteren van de laatste koersschommelingen. Je hebt zelf volledige controle over je beleggingen en wanneer je bitcoins koopt, kan je bovendien je privacy beschermen. Sommige grote banken geloven dat een bitcoin in de toekomst $100.000 of zelfs $1.000.000 waard kunnen worden. Ook een lange termijn investering in de bitcoin kan dan ook goed uitpakken. PlanB, een bitcoin fanaat gaat uit van het Bitcoin (BTC) Stock-to-Flow (S2F) model. Dit model lijkt aardig uit te komen.

Hoe kan je veilig handelen in de Bitcoin

Je leest ook wel is minder positieve ervaringen over de bitcoin. Doordat de bitcoin zo populair is geworden en de adoptie steeds groter wordt, zie je dat mensen ook kunnen worden opgelicht. In de hoop snel rijk te worden kopen mensen bitcoins of andere cryptomunten op bij een onbetrouwbare partij. Zorg er daarom voor dat je de bitcoins bij een betrouwbare partij zoals Binance of Bitvavo koopt.

Voorkom scams of zogeheten “giveaways”. Ga niet in op aanbiedingen die te mooi lijken om waar te zijn. Er is geen heilige graal wanneer het op bitcoin beleggingen aankomt. Je kunt zeker een hoog rendement behalen met bitcoin beleggingen, maar de kans bestaat ook dat je een groot deel van je geld verliest. Investeer daarom alleen in crypto met geld dat je echt kunt missen en niet met geld wat je op korte termijn nog nodig zou kunnen hebben.

Pieken en dalen

Als je er vroeg bij was en je handen op één of meerdere bitcoins kon leggen, ben je vandaag de dag virtueel rijk. De koers van de munt maakte de laatste jaren grote pieken en dalen door: van 10.000 dollar (8100 euro) in november 2017 en een crash een drietal maanden later, tot na een deuk van corona – een gestage klim richting 20.000 dollar (16.200 euro) in december. En naar 52.000 dollar, afgelopen donderdag 18 Februari 2021. In 2020 sprongen immers heel wat grote bedrijven in de bitcoin, en het lijkt alsof niemand de boot wil missen. De zogeheten “FOMO”, Fear of Missing Out lijkt groot. Maar net zoals in 2017 wordt ook nu gevreesd voor een zeepbel.

Waarom een virtuele munt?

Mensen die kiezen voor Bitcoin wantrouwen het huidige monetaire systeem met bijbehorende inflatie en het continue bijdrukken van geld in tijden van crisis. Bitcoins worden ‘geproduceerd’ wanneer heel krachtige computers een soort code kraken. Transacties gebeuren met ‘blockchain’: blokjes data die aan elkaar gelinkt worden, waar iedereen toezicht op kan houden en waardoor tussenstations zoals centrale banken overbodig worden. Wanneer een kleine 21 miljoen bitcoins op de markt zijn, zo rond het jaar 2140, komen er overigens geen nieuwe munten meer bij.

De teller staat nu op bijna 18,6 miljoen en om de vier jaar wordt de productie ervan gehalveerd – een kwestie van nog meer schaarste creëren. De bitcoin is intussen de bekendste van de inmiddels 6800 bestaande cryptomunten, en je kan ze kopen op verschillende platformen.

Waar kun je het beste beleggen in Bitcoins?

Je kan op twee manieren beleggen in Bitcoins: door er actief in te handelen en door ze fysiek op te kopen. In dit artikel lees je ook direct waar je het beste kunt beleggen in Bitcoins. Er zijn veel brokers en exchanges die je de mogelijkheid bieden om direct Bitcoin te kopen online. Voor de aandelen of futures kun je ook terecht bij verschillende brokers.

Actief handelen in Bitcoins

etoro ervaringen

etoro ervaringen


Een goede partij om actief te handelen in Bitcoins is eToro. Bij eToro handel je in CFD’s op de Bitcoin waardoor je actief kunt inspelen op de laatste koerswijzigingen. Dit brengt de nodige voordelen met zich mee:

Je kunt een order plaatsen op een koersdaling en daar dus ook van profiteren.

Dankzij een hefboom kan je ook met lagere bedragen beleggen in de Bitcoin.

Je hebt geen wallet nodig waardoor je niet zomaar bestolen kunt worden.

Je kunt beter en sneller inspelen op de laatste koersschommelingen.

beleggen in bitcoin-crypto
eToro trading platform met copy trader functionaliteit

Inleggen kan al vanaf $50. Let op: Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg (deels) verliezen. 

Bekijk eToro

Bitcoin fysiek kopen

Het is ook mogelijk om Bitcoins fysiek op te kopen. Dit is vooral gunstig wanneer je een lange termijn belegging wilt doen in de Bitcoin.  Enkele partijen waar je dit kunt doen zijn Bitvavo (NL),Coinbase, of Bitpanda.

 


Bitvavo is marktleider in Nederland en een toonaangevende digitale valuta exchange in Europa. Het Bitvavo-platform werd gelanceerd in 2018, met als doel de kloof tussen traditionele valuta en digitale valuta te overbruggen. Koop, verkoop en bewaar meer dan 50 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.

Voordelen van Bitvavo platform:

 • Maximaal 0.25% handelskosten
 • Eenvoudige en geavanceerde interface
 • Vertrouwd door brokers en institutionele investeerders
 • Voor beginnende en ervaren traders
 • Mix van betalingsopties: iDeal, Bancontact, Creditcard, SEPA en meer

Naar Bitvavo

 Bitpanda is een fintech gevestigd in Wenen, Oostenrijk en was opgericht in 2014 door Eric Demuth, Paul Klankschek en Christian Trummer. Bitpanda heeft meer dan 1 miljoen gebruikers en meer dan 200 werknemers. Met een PSD2 licentie , state-of-the-art beveiliging en een gebruiks vriendelijke layout is Bitpanda gegroeid tot een populair tradings platform voor beginners en experts. Gebruikers kunnen momenteel in Bitcoin, Ethereum, goud en nog meer dan 50 andere digitale assets kopen of verkopen.

Voordelen van Bitpanda platform:

 • Eenvoudig gebruik van het platform
 • Voldoet aan de Europese wetgeving (PSD2-licentie)
 • Veilige opslag van jouw geld via de modernste technologie
 • Snelle en betrouwbare API-service, high-end servers en een volledig geautomatiseerd bestelsysteem
 • Mix van betalingsopties: iDeal, Visa, Mastercard, NETELLER, Skrill, SEPA, Amazon en meer

Coinbase is het populairste cryptovaluta platform met meer dan 43 miljoen gebruikers in meer dan 100 landen. Onlangs hadden ze hun beursgang. Op Coinbase kun je meer dan 30 cryptovaluta’s kopen, veilig bewaren en verkopen.

Coinbase is een makkelijke manier om te beleggen in crypto. Je kunt je makkelijk aanmelden en crypto kopen binnen enkele minuten. Coinbase heeft ook een trainingsprogramma waar je betaald krijgt als je over crypto leert. Bovendien biedt Coinbase een veilige crypto wallet waarmee gebruikers tokens op één plek kunnen opslaan door de Coinbase wallet app te gebruiken.

Voordelen van Coinbase Trading Platform:

 • Uiterst eenvoudige user interface
 • Laag minimaal inlegbedrag
 • De mogelijkheid om tot $40 aan crypto te verdienen met trainingsprogramma
 • Met vergunning en gereguleerd (Central Bank of Ireland)
 • Bewaar je crypto op een veilige wallet

Bitcoin traden via algoritme

Wanneer je geen Bitcoin wil bezitten maar wel wil speculeren op koersschommelingen kun je kiezen voor Bitcoin traden via een algoritme. Je kunt je aansluiten bij een signaaldienst. Meestal vragen dergelijke partijen om een minimale inleg van bijvoorbeeld €100.000. Je opent een account op Binance en de signaaldienst koppelt via een API met jouw account. Sit back and relax! Zorg wel dat jezelf je fondsen beheerd. Dit kun je ook instellen in de settings van Binance. Enable Withdrawals zet je dan uitgevinkt.

 

 

Binance is een cryptocurrency platform voor het verhandelen van verschillende cryptocurrencies. Binance is de grootste cryptocurrency-handelsplaats ter wereld in termen van handelsvolume. Binance is opgericht door Changpeng Zhao, een ontwikkelaar. Binance rekent een fee van 0.1% voor alle trades. Ze bieden ook 50% korting als je trade met de eigen coin, de Binance Coin.

Bitcoin traden met bot via een app

Automatisch crypto traden met een bot – Cryptohopper

Wil je liever zelf aan het stuur zitten overweeg dan om te gaan traden via een app. Een interessante partij is Cryptohopper. Een Nederlands bedrijf, gevestigd in Amsterdam. Via deze app kun je zelf een bot instellen aan de hand van de vele settings die beschikbaar zijn. Ik heb zelf een youtube tutorial gevolgd en de settings overgenomen. Ik heb wel wat settings aangepast. Zo heb ik de trailing stoploss wat hoger gezet. Hij gebruikt 1.3 en ik heb het aangepast naar 2.3 met een Trailing stop-loss percentage van 0.2. Het is maar net waar jij je prettig bij voelt. Ik zou zeggen ga het testen! Open hier je Cryptohopper account.

 

Hoe kun je het beste in Bitcoin beleggen?

Wanneer je gaat beleggen of speculeren op de koers van Bitcoins, wil je het beste resultaat bereiken. Hiervoor is het belangrijk om een strategie te hebben. Zonder strategie ben je snel verloren.

Ten eerste is het belangrijk om te begrijpen dat de Bitcoin nieuwsgevoelig is. Negatief nieuws kan de koers direct erg negatief beïnvloeden en andersom. Wanneer een grote partij gehackt wordt, kan de koers direct instorten. Als Elon Musk aangeeft cryptocurrencies te gaan inkopen voor 1.5 miljard dan kan dit de prijs juist flink omhoog stuwen. Maar er zijn natuurlijk ook gebeurtenissen waar je totaal geen invloed op het zoals de pandemie Corona. Het is dan bijvoorbeeld goed om een buy & hold strategie te hanteren en niet in paniek te raken.

Wanneer je maximaal wilt profiteren van beleggingen in de Bitcoin, is het dan ook verstandig om deze bewegingen zoveel mogelijk mee te pakken. Ga dan ook vooral short op de Bitcoin wanneer je een daling verwacht. Juist wanneer het slecht gaat met de Bitcoin, dan kan deze enorm dalen. Bedenk dat op de juiste manier elke procent daling een procent winst voor je kan zijn!

Wanneer je de Bitcoin voor de lange termijn wilt kopen, is het belangrijk om dit goed te timen. De koers van de Bitcoin beweegt vaak in golven. De hype komt weer tot leven wanneer er overwegend positief nieuws naar buitenkomt. Het is de kunst om juist Bitcoins te kopen wanneer de koers flink is ingestort. Op die manier heb je namelijk de meeste ruimte om een leuke winst te behalen!

Beleggen in Bitcoins is alleen geschikt voor de belegger met stalen zenuwen. Verwacht niet dat de koers alleen maar zal stijgen. Stel realistische doelen en stel een plan op. Op die manier verhoog je de kans op succes.

Voor- en nadelen van beleggen in Bitcoins

Er zitten grote voordelen aan Bitcoins maar natuurlijk ook een paar nadelen. Wij zetten ze voor je op een rijtje. 

Voordelen:


Veel handel – Er is veel handel door steeds nieuwe toetreders nu ook Tesla baas Elon Musk instapte.

Hedge tegen inflatie – In tegenstelling tot wereldvaluta’s – die worden gereguleerd door hun regeringen – is bitcoin immuun voor inflatie. Het blockchain-systeem is oneindig en je hoeft je geen zorgen te maken dat je crypto’s hun waarde verliezen.

Veel opties – Er zijn veel mogelijkheden om naast rechtstreeks Bitcoin te kopen ook te investeren in aandelen, futures of CFD’s

Privacy – Je kunt geheel anoniem handelen in de munt zodat je privacy gewaarborgd is

Schaarste– Doordat er steeds minder Bitcoins worden gemaakt, denkt men dat de koers zal blijven stijgen tot ongekende hoogtes.

Nadelen


Onvoorspelbaar – De koers is onvoorspelbaar

Transactiekosten – Bij elke transactie betaal je transactiekosten

Onzekerheden politiek – Er is nog altijd onduidelijkheid over de manier waarop overheden in de toekomst om zullen gaan met digitale munten

Duurzaamheid – Het valideren van de transacties kost veel energie. Er zijn al wel duurzamere cryptovaluta actief zoals Ripple’s XRP.

Snelheid – Transacties kunnen lang duren omdat je moet wachten tot er een heel block aan transacties gevalideerd worden

Waarom beleggen in Bitcoin

De mega prestatie van bitcoin – als valuta en investering – heeft zowel traditionele als institutionele beleggers aangetrokken. Bitcoin als investering biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele investeringen.

Bitcoin is misschien wel 1 van de meest liquide investeringsactiva vanwege de wereldwijde oprichting van handelsplatforms, beurzen en online brokers. Je kunt gemakkelijk bitcoin verhandelen voor contanten of activa zoals goud, direct tegen ongelooflijk lage kosten. De hoge liquiditeit van bitcoin maakt het een goede investering als je op zoek bent naar winst op korte termijn. Digitale valuta’s kunnen ook een langetermijninvestering zijn vanwege hun grote marktvraag.

Alleen al dit jaar steeg de Bitcoin van de €20.000 regionen naar de €40.000. Een verdubbeling in waarde.

Vergelijk dit met de actuele gemiddelde spaarrente van 0,1%, en een rendement van gemiddeld 5-6% op beleggen in ETF’s, zie je waarom de Bitcoin zo’n aantrekkelijke investering is. 

Beginnen met Bitcoin beleggen

Je kunt beginnen met beleggen in Bitcoins bij verschillende partijen. Hieronder zetten we de beste op een rijtje.

1. eToro

eToro ervaringen

Via eToro kun je beleggen in Crypto maar ook in fysieke aandelen of in CFD-aandelen die afgeleid zijn van producten zoals aandelen.

eToro is een grote speler in de aandelenmarkt en biedt ook veel mogelijkheden om te beleggen in Bitcoin. Het is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke service. Je hebt met 16 verschillende Crypto ruimschoots de keuze. 

Naast Bitcoin biedt eToro de mogelijkheid voor veel andere cryptocurrency. Zo kun je een investering spreiden zodra je meer kennis hebt over de andere soorten munten. Via eToro kun je kiezen voor het direct aankopen van Bitcoin en het investeren in CFD’s. Het voordeel van eToro is dat het één van de grootste investeringsnetwerken ter wereld is.

Er zal dus altijd een grote voorraad Bitcoin verkocht kunnen worden en er zijn genoeg mogelijkheden om te beleggen in CFD’s. Voor gebruikers biedt eToro grote voordelen. In tegenstelling tot veel andere brokers, kun je bij eToro direct na het aanmelden beginnen met beleggen. 

Je kunt je aanmelden met een e-mail account, of gewoon je Facebook of Google account gebruiken.  Zo kun je al binnen enkele seconden je eerste transactie doen. Je betaalt bij deze broker geen commissiekosten waardoor je het hoge rendement behoudt.

Daarnaast is het bij eToro mogelijk om te oefenen met virtueel geld. Zo kun je makkelijk leren beleggen zonder directe financiële gevolgen. 

Een ander groot voordeel aan eToro is dat ze een eigen wallet hebben. Je hoeft het eToro platform dus niet te verlaten om jouw Bitcoins veilig op te slaan. Daarnaast is eToro erg veilig omdat het volledig is gereguleerd in tegenstelling tot veel concurrenten. Inleggen kan nu al vanaf $50 (voorheen $200). 

2. Bitcoin kopen bij Bitpanda

Bitpanda is gericht op het kopen en verkopen van cryptocurrency’s. Bitpanda is een Oostenrijks bedrijf dat is gevestigd in Wenen. Je kunt investeren in digitale valuta op je mobiel (Android & iOS) of via je desktop 24/7. Het mooie aan bitpanda is dat je veel aanbod hebt in Crypto. Niet alleen Bitcoin, maar ook een stuk of 50 andere coins. Kopen kan o.a via iDeal.

Je kunt gebruik maken van het platform met lage tarieven en een korting van minimaal 25% met BEST. Ze rekenen wel handelskosten voor het traden in Bitcoin.

Daarnaast is Bitpanda veilig. Het is een bedrijf die constant investeert in beveiligingsprotocollen. Ze slaan persoonlijke gegevens encrypted op en alle transacties gaan via het veilige blockchain.

Het laatste grote voordeel aan Bitpanda is dat ze een eigen offline wallet hebben. Je hoeft geen account op een ander platform aan te maken om jouw Bitcoins veilig op te slaan, compliant met AML5.

 

3. Bitcoin kopen bij Bitvavo

Bitvavo is voor beginnende en ervaren traders. Bitvavo is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Amsterdam. Via Bitvavo koop je eenvoudig Bitcoin of 49 andere digitale valuta. Je betaald maximaal 0,25% handelskosten.

Maak gebruik van een eenvoudige interface voor beginnende traders en een geavanceerde interface voor ervaren traders maken de valuta van de toekomst toegangelijk voor iedereen tegen de laagste prijs.

Koop Bitcoin via Bitvavo

Conclusie: beleggen in Bitcoin

Steeds meer Nederlanders kopen bitcoin. Nederlandse wisselkantoren hebben het -net als eind 2017- weer bijzonder druk. Het beste advies voor beginners? Begin bij het begin. Bedenk waarom je geld wil beleggen, lees je goed in en wees ook op de hoogte van de risico’s. Wat is bitcoin, waarom stijgt de koers nu zo hard, hoe koop je bitcoin en hoe bewaar ik die. 

Als je een antwoord hebt op deze vragen, kan je het overwegen om voorzichtig te stappen. Het is goed om daarbij een strategie te kiezen, waarmee je jezelf beschermt tegen de grillen van de markt. Dat kan bijvoorbeeld door iedere maand op een vast moment een klein bedrag in te leggen, ofwel dollar cost averaging.

Er zijn dus verschillende manieren om te beginnen met het investeren in Bitcoin. Zorg ervoor dat je altijd veilig handelt en op de hoogte bent van de risico’s. 

2021 was een florisant jaar voor de Bitcoin. Er viel namelijk veel te verdienen. Waar de Bitcoin rondom de Coronacrisis in waarde halveerde, lijkt het in het tweede halfjaar volledig te herstellen. De Bitcoin heeft alweer een nieuwe All time high aangetikt van boven de $68.000.

Als je dit jaar op het goede moment heb ingekocht kon je jouw belegging gedurende dit jaar minimaal zien verdubbelen. Dit maakt de Bitcoin zo interessant ten opzichte van veel andere valuta, fondsen of aandelen. Daarnaast ziet de toekomst van de Bitcoin er positief uit. Experts vanuit verschillende disciplines melden dat ze verwachten dat de Bitcoin tot €100.000 kan stijgen. 

Benieuwd naar andere manieren om je geld te investeren? Lees dan ons artikel geld investeren: 8 oplossingen met weinig geld en hoog rendement.

Disclaimer: Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg (deels) verliezen

Top