Nederland is een heus spaarland en we zijn dol op acties. Hoogstwaarschijnlijk jij ook. Een bijkomend voordeel ook als je besluit te gaan sparen. In dit artikel updaten we zo nu en dan de spaaracties van banken. Hieronder vind je de actuele spaaracties van banken in 2019.

Spaaracties banken 2019

spaaractie knab_overstapservicd

Knab Bank spaaractie

Knab Bank spaaractie: Stap je over naar Knab met de overstapservice ontvang je €50 cadeau. Nu ook het eerste jaar 50% korting op je maandelijkse bankkosten. Bij Knab krijg je een compleet bankpakket met de allerbeste service. Open zoveel spaar- of betaalrekeningen als je wilt, zonder extra kosten. Handig om potjes te maken. Volledig online. Naast je spaarrekening krijg je op je betaalrekening ook gewoon rente. Wel zo eerlijk.

Savedo lentebonus 2019

Banco BNI Spaaractie bonusactie savedo

Meld je aan tot en met 30 juni 2019 voor een deposito en ontvang tot € 25 cadeau.

Open een deposito bij Banco BNI, Imprebanca of Privatbanka en ontvang een bonus van maximaal 3x € 25 voor je deposito. Door naar de actie.

Overige acties

Bekijk hieronder overige interessante acties.

BinckBank beleggen

BinckBank organiseert de Beleggen in 2019 Actie, waarbij je gratis €200 transactietegoed ontvangt tot en met  31 december 2019 als je een rekening bij BinckBank opent en activeert.
Door naar de actie.

Top