Het vakantiegeld komt er weer aan. Mei is traditioneel gezien de maand waarin de meeste Nederlanders vakantiegeld ontvangen. In dit artikel lees je welke acties banken hebben voor je vakantiegeld in 2019.

Hoe wordt het vakantiegeld besteed?

De meeste mensen ontvangen het vakantiegeld in mei/juni. Van de mensen die het vakantiegeld één keer per jaar ontvangt (Nibud vakantiegeld enquete), gebruikt 40 procent het om te sparen, tegenover 27 procent van de mensen die het maandelijks ontvangen. Van deze laatste groep gebruikt 33 procent het geld voor de vakantie, bij de jaarlijkse ontvangers is dat 48 procent.

Vakantiegeld acties

Bekijk de huidige acties voor 2019 van banken voor je vakantiegeld. Wij hebben o.a. een exclusieve actie via bankenplatform Savedo. Weliswaar een lentebonus actie maar prima inzetbaar voor je vakantiegeld. Er zijn momenteel 2 aanbieders bekend met acties. Zodra er meer banken met acties komen updaten wij deze pagina.

Overzicht vakantiegeld 2019

Er zijn de afgelopen jaren steeds minder acties bij banken voor het vakantiegeld doordat de banken simpelweg niet zitten te wachten op spaargeld. Hierdoor is ook de spaarrente de laatste tijden erg laag. Banken kunnen namelijk goedkoop lenen bij de Europese Centrale Bank. (ECB)

BankActieOmschrijving
Savedo (bankenplatform)€25 kado bij openen van je eerste depositoKies een deposito bij een bank naar keuze op bankenplatform Savedo
Raisin (bankenplatform)€25 kado bij openen van je eerste depositoKies een deposito bij een bank naar keuze op bankenplatform Raisin
INGNog geen actie bekend
ABN AMRONog geen actie bekend
RabobankNog geen actie bekend
MoneyouNog geen actie bekend
Nationale NederlandenNog geen actie bekend

Top