We hebben een nieuwe campagne in het finance segment. De zakelijke bankrekening van Finom voor ZZP’ers en MKB’ers. In dit artikel onze Finom review en ervaringen.

Wie is Finom?

Finom is een zakelijke rekening voor ZZP’ers en MKB’ers, opgericht in 2019. Finom is meer dan alleen bankieren. Naast bankieren kun je ook factureren, kaarten bestellen en uitgaven beheren. Gratis fysieke en virtuele kaarten voor freelancers en mkb’ers mogelijk gemaakt door de next-level oplossing voor uitgavenbeheer. Dit alles op één plek.

Finom brengt boekhouding, financieel beheer en bankfuncties samen in één mobiel platform. Bij Finom stellen ze nieuwe normen voor zakendoen en laten ze zien hoe financiën kunnen en moeten worden beheerd in de moderne wereld — net zo eenvoudig als het gebruik van je smartphone. In November 2021 werd de vergunning van De Nederlandsche Bank (DNB) verleend om elektronisch geld te werven. Er bankieren inmiddels meer dan 50.000 mensen bij Finom.

Finom review_website-zzp-bankrekening

Finom review 2024: Bankieren, factureren en uitgavenbeheer voor ondernemers

Finom review en ervaringen (aandachtspunten)

Finom is een alles-in-één digitaal platform voor jouw financiën. Uit onze Finom review komt naar voren dat dit een ZZP bankrekening met betaalbare € 3 plan per maand voor freelancers betreft zonder verborgen kosten. Het werkt allemaal erg gemakkelijk en gebruiksvriendelijk.

Platform

FINOM’s geautomatiseerde financiële platform combineert een scala aan financiële diensten, waaronder waaronder bedrijfs- en onkostenbeheer, in één ‘mobile- first’ product. Het platform is overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk. Er zijn veel functionaliteiten zelfs met het gratis plan. Ook is er een intuïtieve oplossing voor eenvoudig boekhouden ingesloten.

Finom review_zakelijke bankrekening

Kaarten

FINOM werkt samen met VISA en Klarna om respectievelijk de virtuele en fysieke VISA-betaalpassen te leveren en multi bankieren te faciliteren. Je ontvangt gratis fysieke en virtuele bankkaarten die je gelijk kunt uitgeven. Je kunt de bankkaarten linken met Apple pay of Google pay. Ontvang cash-back van 0,25% bij uitgaven. Ontvang je Nederlandse IBAN binnen 72 uur en verstrek VISA-kaarten voor jou (en je team).

Kosten

Je kunt kiezen uit verschillen plannen. Van solo (beschikbaar voor freelancers) tot Start, Premium en Corporate. Een maand gratis en opzeggen kan altijd. Waneer je per jaar betaald krijg je ook een korting. Het goedkoopste plan is al beschikbaar vanaf €3,- excl. per maand. Het duurste corporate account vanaf €100,- excl. per maand. Zo hebben ze voor ieder type gebruiker een speciaal tarief. Bekijk de uitgebreide kostenplannen op de website van Finom.

Factureren

Krijg controle over persoonlijke en teamuitgaven en houd je boeken schoon met e-facturering Voeg een betalingslink in elke door jou verstuurde factuur. Klanten worden via slimme notificaties herinnerd aan achterstallige betalingen.

Voordelen Finom zakelijke bankrekening

✓ Nederlandse IBAN – Account online geopend in 72 uur

0,25% cashback – krijg korting en geef het uit waar je wilt

Veilig – het geld wordt beschermd door online veiligheidsnormen

✓ Gemakkelijke integratie – betrouwbare integraties met andere financiële diensten

Verschillende tarieven, vanaf een betaalbaar € 3 plan voor freelancers

Klantenondersteuning met real-time zorg

Conclusie: Finom review en ervaringen

Zeker met het huidige inflatieniveau is het belangrijk om jouw financiële zaken op orde te hebben. Als je op zoek bent naar een overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk bankrekening + met veel functionaliteiten zelfs met het gratis plan en ook gebruik wil maken van een intuïtieve oplossing voor eenvoudig boekhouden. Dan is Finom een uitstekende keuze. De dienstverlening is goed en snel. Een account openen is simpel en snel te regelen. Open hier je zakelijke rekening.

Open account

Top