Lloyds is een handelsnaam van Bank of Scotland plc, onderdeel van Lloyds Banking Group. Een groep die in 2009 is ontstaan uit een fusie tussen een aantal bekende Britse financiële instellingen, waaronder Lloyds en Bank of Scotland. Onze gezamenlijke geschiedenis gaat eeuwen terug en begon in 1695 met de oprichting van Bank of Scotland. Vandaag de dag zijn zij de grootste consumentenbank van Groot-Brittannië.

Lloyds Bank ervaringen

Lloyds Banking Group is sinds 1966 actief in Nederland met bancaire producten en diensten voor consumenten en bedrijven. Sinds 1999 bieden ze als eerste bank online hypotheken aan. Meer dan 100.000 Nederlanders hebben een hypotheek bij Lloyds afgesloten of een spaarrekening geopend. De spaarproducten zijn in Nederland alleen via internet te openen. Daardoor kunnen zij de voordelen van een kleine bank bieden. Zoals een goede spaarrente en eenvoudige, heldere producten. En doordat zij via internet opereren, heb jij altijd toegang tot je geld.

Lloyds Bank internetspaarrekening actie

In de zomer van 2010 kende Bank of Scotland een mooie spaaractie van 20 euro kado bij een internetspaarrekening. Wellicht zien we een dergelijke actie en een concurrerende rente ook bij de Lloyds bank internetspaarrekening in de zomer van 2018?

Lloyds internetspaarrekening openen

Je opent een spaarrekening volledig online binnen 10 minuten. Je spaargeld is goed beveiligd en gegarandeerd tot 85.000 pond. Er zijn geen kosten aan verbonden om een rekening te openen en je kunt ten alle tijden bij je spaargeld.

Rente Aanbieder Spaarrekening Waardering
0,05% Lloyds Bank Lloyds Bank
Verder
Meer info

Top