Er is een nieuwe toetreder op de Nederlandse spaarmarkt. CKV Spaarbank.
De bank uit België is toegevoegd aan het portfolio van Raisin. Openen en beheren gaat via het Raisin platform. Je dient wel eerst te registreren. In dit artikel onze CKV Spaarbank ervaringen en review.

CKV Spaarbank ervaringen

CKV is een onafhankelijke, Belgische spaarbank die sinds 1956 actief is in heel België. De bank heeft zijn hoofdkantoor in Waregem. Bij deze betrouwbare bank kan men terecht voor een gevarieerd aanbod traditionele spaarproducten. Daarnaast is CKV gespecialiseerd in oplossingen op maat voor hypothecair gewaarborgde kredieten, en dit zowel voor private als professionele doeleinden.

CKV beschikt over een ruim distributienetwerk van spaarbankagenten en zelfstandige kredietaanbrengers. De instelling is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht waarvan het kapitaal volledig is volstort.

De bank bereikte een balansgrootte van meer dan € 1,2 miljard per december 2022 en ligt met een kernkapitaalratio van 14,27% ruim boven de wettelijke vereisten.

CKV Bank deposito openen

Het openen van een CKV deposito gaat dus via Raisin. Raisin is een bemiddelaar. Zonder Raisin kun je deze deposito’s als buitenlander niet openen.

spaarrentes europa

Via een Online Banking systeem heb je één overzicht van je verschillende deposito’s en ontvang je regelmatig updates over nieuwe spaarproducten, zodat je snel en eenvoudig nieuwe deposito’s kunt openen of bestaande deposito’s kunt verlengen.

Raisin online omgeving na registratie en aanvragen deposito's. 

Raisin online omgeving na registratie en aanvragen deposito’s.

De reden dat dit product zo populair is onder Nederlanders komt enerzijds door de betrouwbaarheid , de hoge rente en door de ligging nabij Nederland. Open nu je eerste deposito bij CKV. Spaarbank. De minimale inleg is €1.000. Bekijk product.

CKV Bank Spaarrekening openen

CKV Bank biedt sinds kort ook een vrij-opneembare spaarrekening aan met 3,05% rente! De minimale inleg is €1.000. Bekijk spaarrekening. De rente wordt elke maand op de spaarrekening bijgeschreven (d.w.z er geldt rente-op-rente). Voor deze spaarrekening kan indien gewenst automatisch sparen worden ingesteld.

Depositogarantiestelsel

CKV staat onder toezicht van de Nationale Bank van België en de Belgische Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA). Spaargeld bij CKV wordt gegarandeerd tot 100.000 euro per klant door het Belgische Garantiefonds.

Rentepercentages CKV bank

Aanbieder Termijn Rente2 Open rekening
CKV Spaarbank 1 jaar 2,00% Naar aanbieder
CKV Spaarbank 2 jaar 2,90% Naar aanbieder
CKV Spaarbank 3 jaar 3,50% Naar aanbieder
CKV Spaarbank 4 jaar 3,50% Naar aanbieder
CKV Spaar bank 5 jaar 3,50% Naar aanbieder
CKV Spaarbank Spaarrekening 3,15% Naar aanbieder

Registreer gratis

Top