Er is een nieuwe toetreder op de Nederlandse spaarmarkt. CKV spaarbank.
De bank uit België is toegevoegd aan het portfolio van Savedo. Openen en beheren gaat via het Savedo platform. Je dient wel eerst te registreren.

CKV Spaarbank ervaringen

CKV is een onafhankelijke, Belgische spaarbank die sinds 1956 actief is in heel België. De bank heeft zijn hoofdkantoor in Waregem. Bij deze betrouwbare bank kan men terecht voor een gevarieerd aanbod traditionele spaarproducten. Daarnaast is CKV gespecialiseerd in oplossingen op maat voor hypothecair gewaarborgde kredieten, en dit zowel voor private als professionele doeleinden. CKV beschikt over een ruim distributienetwerk van spaarbankagenten en zelfstandige kredietaanbrengers. De instelling is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht waarvan het kapitaal volledig is volstort.

De spaarbank zag haar winst na belastingen consistent stijgen in de afgelopen 4 jaar en realiseerde over 2016 een recordwinst na belastingen van € 10,9 miljoen, een stijging van € 1,7 miljoen ten opzichte van het vorige record in 2015.

CKV Bank deposito openen

Het openen van een CKV deposito gaat dus via Savedo. Savedo is een bemiddelaar. Zonder Savedo kun je deze deposito’s als buitenlander niet openen. Savedo behaalde onlangs succes met het bemiddelen van deposito’s voor de Belgische spaarbank CKV met meer dan 6.000 aanmeldingen. Gemiddeld gaat het om €27.000 per nieuwe klant.

De reden dat dit product zo populair is onder Nederlanders komt enerzijds door de betrouwbaarheid , de hoge rente en door de welkomstbonus tot €200,- bij openen van je eerste deposito bij CKV. De actie is inmiddels verlopen.

Depositogarantiestelsel

CKV is een kredietinstelling erkend door de Nationale Bank van België en deelnemer aan het Belgisch depositogarantiestelsel. In geval van faillissement of risico van faillissement van CKV loopt de spaarder, boven het bedrag van € 100.000,00 dat valt onder de depositogarantie, het risico zijn spaargeld te verliezen of kan hij worden onderworpen aan een vermindering/omzetting in aandelen (Bail-in) van het bedrag van de vordering die heeft op de financiële instelling.

Rentepercentages CKV bank

AanbiederTermijnRente2Open rekening
CKV Spaarbank1 jaar0,10% Open nu
CKV Spaarbank2 jaar0,35% Open nu
CKV Spaarbank3 jaar0,35% Open nu
CKV Spaarbank4 jaar0,050% Open nu
CKV Spaar bank5 jaar0,55% Open nu
CKV Spaarbank7 jaar0,60% Open nu
CKV Spaarbank8 jaar0,65% Open nu
CKV Spaarbank10 jaar0,70% Open nu
Tagged with →  
Top